Ons culinaire blog

Recepten Vandaag lanceert maaltijdbox vergelijker

Door Recepten Vandaag op 11 mei 2016

In samenwerking met zanox en Komparu lanceert Recepten Vandaag als eerste in Nederland de maaltijdbox vergelijker (ook wel foodbox vergelijker genoemd). Je kunt met behulp van filters de foodbox vinden die het beste aansluit op jullie behoefte. 

Afgelopen jaren is het aantal aanbieders van maaltijdboxen sterk toegenomen. Het is voor consumenten nu dus makkelijk om deze aanbieders met elkaar te vergelijken op een overzichtelijke manier. Diverse grote aanbieders van de maaltijdboxen hebben zich aangesloten. Zoals bijvoorbeeld HelloFresh, de Allerhande Box van de Albert Heijn en de Streekbox.

Wil jij ook een maaltijdbox af gaan nemen? Dan is er sinds vandaag nog meer goed nieuws. Consumenten krijgen namelijk twee weken bedenktijd na het afsluiten van een maaltijdbox. De toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft dat afgedwongen bij de aanbieders van de boxen. Zes leveranciers houden zich vanaf nu aan de wettelijke bedenktermijn. Het gaat om Beebox, HelloFresh, de Krat, Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox en Streekbox. 

Naar de maaltijdbox vergelijker >>


Blog item delen:

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact