Broodje met artisjokken, Parmaham en kappertjes

Recepten > Brood > Broodje met artisjokken, parmaham en kappertjes

Brood - Broodje met artisjokken, Parmaham en kappertjes

Broodje_met_artisjokken_Parmaham_en_kappertjes_recepten_vandaag

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: lunch

Ingrediënten

- 4 boerenbrood
- 4 eetlepels mayonaise
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 8 plakken prosciutto di Parma
- 1 pot Grand’Italia Carciofi (artisjokken)
- 4 theelepels Grand’Italia Capperi (kappertjes)

Bereidingswijze:

Laat de carciofi uitlekken in een vergiet.

Snijd de broodjes horizontaal doormidden. Besmeer alle vlakken met de mayonaise. Beleg de onderste helften van de broodjes met Parmezaanse kaas (gebruik hiervoor een kaasschaaf) en prosciutto di Parma.

Verdeel de carciofi over de prosciutto. Maak af met wat kaasschaafsel en garneer met de kappertjes.

Beoordeel het broodje met artisjokken, parmaham en kappertjes recept:

 (0 stemmen)

 
Tags: italiaans, grand italia, antipasti, lunch, artisjokken, parmaham, kappertje, prosciutto, carciofi, capperi, brood, lunch, 4 persoons

Bron: Grand Italia

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Broodje_met_artisjokken_Parmaham_en_kappertjes_recepten_vandaag
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact