Panini met aubergine en geitenkaas

Recepten > Brood > Panini met aubergine en geitenkaas

Brood - Panini met aubergine en geitenkaas

Panini_met_aubergine_en_geitenkaas_recepten_vandaag

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: lunch

Ingrediënten

- zout
- 1 aubergine
- 0.5 el gedroogde oregano
- 1 dun rolletje geitenkaas (100 g)
- 1 kleine rode ui, in dunne ringen
- 4 paninibroodjes of 2 kleine stokbroodjes
- 4 el Becel Multi voor koken, (roer)bakken en braden

benodigdheden:
- grill

Bereidingswijze:

Snijd de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen. Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Becel Multi en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin.

Snijd het geitenkaasje in dunne plakjes.

Snijd de paninibroodjes open of halveer de stokbroden en snijd de helften open. Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover. Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.

Beoordeel het panini met aubergine en geitenkaas recept:

 (4 stemmen)

 
Tags: panini, aubergine, geitenkaas, oregano, rode ui, baninibrood, becel, brood, lunch, 4 persoons

Bron: Becel

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Panini_met_aubergine_en_geitenkaas_recepten_vandaag
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact