Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

Recepten > Brood > Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

Brood - Roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips

recepten-vandaag-roggebrood-asperge-sandwitch

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: lunch

Ingrediënten

- 100 g groene aspergetips
- 100 g gerookte kipreepjes
- 8 sneetjes donker roggebrood (Fries)
- 2 bakjes eiersalade met bieslook (a 150 g)
- 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g), in dunne reepjes

Bereidingswijze:

Van aspergetips onderkant afsnijden. In steelpan met ruim kokend water aspergetips in 4 min. beetgaar koken. In zeef afspoelen met koud water en goed laten uitlekken. Driekwart van kipreepjes en helft van basilicum door eiersalade scheppen. Sneetjes roggebrood royaal bestrijken met eiersalade. Aspergetips (met kopjes allemaal naar één kant) erop leggen. Peper en rest van kipreepjes en basilicum erover strooien. Op vier borden steeds 2 sneetjes roggebrood op elkaar leggen met eiersalade bovenop.

Beoordeel het roggebroodsandwich met eiersalade en aspergetips recept:

 (0 stemmen)

 
Tags: hollands, brood, sandwitch, lunch, gevogelte, snel, asperge, kip, kipreepjes, roggebrood, eiersalade, basilicum, aspergetip, brood, lunch, 4 persoons

Bron: Ah recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten-vandaag-roggebrood-asperge-sandwitch
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact