Bruschetta met geitenkaas en appel

Recepten > Brood > Bruschetta met geitenkaas en appel

Brood - Bruschetta met geitenkaas en appel

appel-en-geitenkaas-bruchetta-150x143

 

Aantal personen:
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- 1 appel
- 8 stukjes stokbrood
- 75 gram geitenkaas
- kwart theelepel zwarte peper
- kleine theelepel gehakte tijm
- halve theelepel gehakte oregano

Bereidingswijze:

1. Schil je appel en snij deze in stukjes.
2. Verwarm vervolgens de oven voor. Het liefste op de grill stand.
3. De geitenkaas verkruimel je en meng het dan met alle ingrediënten dus de tijm, appel, zwarte peper en oregano.
4. De fijne stukjes gesneden stokbrood gaan we eerst even roosteren. Plaats ze op een bakplaat en het liefst zo hoog mogelijk en rooster deze tot ze goud bruin zijn. Niet te lang anders branden ze aan.
5. Haal de broodjes nu uit de oven en smeer het mengsel op de broodjes. Dan kunnen ze weer de oven in. De bakplaat mag nu weer in het midden van de oven.
6. Gril de broodjes totdat het kaas gesmolten is. De geitenkaas appel bruschetta is nu klaar!

Beoordeel het bruschetta met geitenkaas en appel recept:

 (9 stemmen)

 
Tags: lekker, wat eten we vandaag, brood, bruschetta, geitenkaas, appel, allerhande, makkelijk te maken, brood, voorgerecht, persoons

Bron: Vegetarische recept

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


appel-en-geitenkaas-bruchetta-150x143
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact