Boerensandwich met kaassalade

Recepten > Brood > Boerensandwich met kaassalade

Brood - Boerensandwich met kaassalade

15 boerensandwich met kaassalade

 

Aantal personen: 2
Bereidings tijd:
Menugang: lunch

Ingrediënten

- 100 g La Grande Hirondelle (kaas AH Biologisch)
- 8 sprietjes bieslook
- 25 g walnoten
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- 3 eetlepels walnotenolie
- zout
- versgemalen peper
- 4 sneetjes vloerbrood (bruin AH Biologisch)
- 1 zakje veldsla (75 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. Bieslook fijn knippen. Walnoten grof hakken. In kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar roeren. Kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor scheppen. Op twee borden elk 2 sneetjes brood leggen. Veldsla over brood verdelen en kaassalade erop scheppen. Rest van bieslook erover strooien.

Beoordeel het boerensandwich met kaassalade recept:

 (2 stemmen)

 
Tags: wereldkeuken, brood/sandwiches, snel, kaassalade, bieslook, walnoten, veldsla, brood, lunch, 2 persoons

Bron: AH Recepten AllerHande februari 2002

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


15 boerensandwich met kaassalade
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact