Chocolade-bananen-walnoten cake
Ster Ster Ster (3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 10Aantal personen
  • 15 - Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Vet alvast je cakevorm in met boter of een bakspray. Smelt daarna je chocolade in een pannetje op een laag vuurtje.
2. Als de chocolade is gesmolten zet je het pannetje opzij. Mix daarna in een grote kom de boter met de basterdsuiker en de kristalsuiker. Prak daarna de banaan in een bakje met een vork totdat deze helemaal fijn is.
3. Voeg daarna aan het boter-suiker mengsel, het ei, de geprakte banaan, de melk en de chocolade toe. Roer dit alles goed door elkaar. Voeg daarna ook de bloem, de zout en het bakpoeder toe. Roer dit alles weer goed door en voeg daarna ook wat walnoten toe.
4. Zelf heb ik gekozen voor ongeveer een handjevol walnoten die ik heb gebroken in kleinere stukjes. Als het mengsel goed gemixt is giet je het in de cakevorm.Strooi over de bovenkant nog wat walnootjes en de cake kan de oven in voor ongeveer 65 minuten.



Beoordeel het recept:

 (7 stemmen)



Bron: Lekker en Simpel

Door: ReceptenVandaag