Mini-oliebollen met chocoladedip

Recepten > Cake > Mini-oliebollen met chocoladedip

Cake - Mini-oliebollen met chocoladedip

mini-oliebollen-met-chocoladedip-recepten-vandaag

 

Aantal personen: 30 personen
Bereidings tijd:
Menugang: nagerecht

Ingrediënten

- frituurolie
- ½ pak oliebollenmix à 500 g
- 1 doosje chocolade fondue à 150 g
- 50 g krenten, geweekt en uitgelekt
- 75 g rozijnen, geweekt en uitgelekt

Bereidingswijze:

1. Bereid het beslag met 1/4 l handwarm water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rozijnen en de krenten erdoor en laat het beslag onder een schone theedoek of huishoudfolie op een warme plek ± 45 min. rijzen.
2. Verhit de olie tot 190°C. Bak in 3 tot 4 porties ± 30 kleine oliebolletjes van het beslag. Keer de oliebollen als ze dit niet uit zichzelf doen. Laat ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
3. Smelt de chocolade volgens de aanwij zin gen op de verpakking. Zet de fondue in het midden van een schaal en leg de oliebolletjes er omheen. Dip de oliebollen in de chocoladefondue

Beoordeel het mini-oliebollen met chocoladedip recept:

 (1 stem)

 
Tags: oliebol, chocolade dip, nagerecht, oud en nieuw, lekker, frituren, lekker, krent, rozijn, cake, nagerecht, 30 personen persoons

Bron: c1000

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


mini-oliebollen-met-chocoladedip-recepten-vandaag
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact