Mijter tompouce van sint

Recepten > Feestelijk > Mijter tompouce van sint

Feestelijk - Mijter tompouce van sint

recepten_vandaag_Mijter_tompouce_van_sint

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- 2 sinaasappels- 9 plakjes roomboter bladerdeeg - 500 milliliter chocolademousse

Bereidingswijze:

1. Laat 9 plakjes bladerdeeg ontdooien en snij uit 8 plakjes zo groot mogelijke mijters. 2. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen. 3. Verwarm de oven voor op 230 graden. 4. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 5. Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met water vast op de 4 mijters. 6. Bak ze midden in de oven in 10 minuten gaar en goudbruin. 7. Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500 milliliter chocolademousse over 4 mijters. 8. Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog. 9. Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af met de overige 4 mijters van deeg.

Beoordeel het mijter tompouce van sint recept:

 (6 stemmen)

 
Tags: sinaasappel, bladerdeeg, chocolademousse, sinterklaas, gebak, kinder, feestelijk, voorgerecht, 4 persoons

Bron: Kook jij

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_Mijter_tompouce_van_sint
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact