Recepten > Groente

Lekkere Groente recepten

Allerhande lekkere groenterecepten om te koken, bakken en braden. Bereid snel en makkelijk uw gezond groente gerecht of maaltijd om te eten of drinken met dit groente recept:

recepten vandaag herfst witlof ham mosterdpuree

Groente - Witlof met ham en kaasen mosterdpuree

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten ...
recepten vandaag kerst bimi citroenmozzarella

Groente - Bimi met citroenmozzarella

Aantal personen: 6
Menugang: hoofdgerecht
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin ...
19 roergebakken tofu met paprika en broccoli

Groente - Roergebakken tofu met paprika en broccoli

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden In pan met ruim kokend water broccoliroosjes 2-3 min. koken. In vergiet ond...
19 geroosterde wortels met muntboter

Groente - Geroosterde wortels met muntboter

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Meng 80 g boter op kamertemperatuur met 4 el fijngesneden munt en zout en c...
19 salade van gegrilde groenten met sesamdressing

Groente - Salade van gegrilde groenten met sesamdressing

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Paksoihelften in pan met ruim kokend water 2 min. koken. In vergiet laten u...
19 groenteloempias

Groente - Groenteloempias

Aantal personen: 10
Menugang: bijgerecht
Voorbereiden Fillodeeg in ca. 30 minuten laten ontdooien. Knoflook pellen en snipper...
19 sperziebonen met spekjes

Groente - Sperziebonen met spekjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Kook 600 g schoongemaakte sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Bak 100 g ge...
19 wintergroentesoep

Groente - Wintergroentesoep

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Bereiden Verdun de bouillon volgens de aanwijzingen op de pot. Breng de bouillon aan...
19 witlof uit de oven met ham en kaas

Groente - Witlof uit de oven met ham en kaas

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de witlof in een bodempje water met een beet...
19 tomatentaart met zoete ui

Groente - Tomatentaart met zoete ui

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in plakken, verwijder de ...
19 spinaziequiche

Groente - Spinaziequiche

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Verwarm 2 eetlepels olie in een grote wok of koekenpan en fruit hierin de k...
19 vegetarische groentelasagne

Groente - Vegetarische groentelasagne

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Snipper de ui en snijd de winterwortel, courget...
19 tortellini bolognese uit de oven met broccoli en parmezaanse kaas

Groente - Tortellini Bolognese uit de oven met broccoli en Parmezaanse kaas

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor op 220 graden C. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de ...
19 italiaanse aubergineschotel

Groente - Italiaanse aubergineschotel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Hak de ui en de teentjes knoflook fijn. Snijd de bleekselderij, de aubergine en de to...
19 witte asperges met parmezaanse kaas en olijfolie

Groente - Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Schil de asperges met een dunschiller van net onder de kop naar beneden en snijd het ...
19 taartje van groentepaella

Groente - Taartje van groentepaella

Aantal personen: 5
Menugang: hoofdgerecht
Voorbereiden Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes...
19 spitskoolschotel

Groente - Spitskoolschotel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Stap 1. Schep de tofublokjes in een schaal om met 2 el woksaus en laat ca. ...
19 piroshki (deegpakketje met vulling van spitskool, dille en ei)

Groente - Piroshki (deegpakketje met vulling van spitskool, dille en ei)

Aantal personen: 20
Menugang: bijgerecht
Bereiden Doe de spitskool in een bak, strooi er 1 eetlepel zout over en laat minimaa...
19 geroosterde spitskool

Groente - Geroosterde spitskool

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Voorbereiden In kom olie, mosterd en mosterdzaad met zout en peper naar smaak tot dr...
19 gesmoorde spitskool met kerrie-kokossaus

Groente - Gesmoorde spitskool met kerrie-kokossaus

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Buitenste bladeren van spitskool verwijderen. Kool in 6-8 parten snijden en...
 spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie

Groente - Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie

Aantal personen: 2
Menugang: voorgerecht
Bereiden Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in bodempje water met...
19 gegrilde witlof met parmaham

Groente - Gegrilde witlof met parmaham

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Bereiden Grill voorverwarmen. Witlof schoonmaken, bittere kern eruit snijden en in l...
19 witlof met casselerrib en port salut

Groente - Witlof met casselerrib en port salut

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Oven voorverwarmen op 200 °C. Stronkjes witlof schoonmaken. Schil van kaas...
19 zuurkool-geitenkaasschotel

Groente - Zuurkool-geitenkaasschotel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de boter in een braadpan of ...
19 boeren omelet

Groente - Boeren omelet

Aantal personen: 2
Menugang: lunch
Doe alles (op t spek na) in de blender.Kort een aantal seconden laten mixen. Bak d...
19 romige spinazietaart

Groente - Romige spinazietaart

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de springvorm in met de helft van d...
19 spinaziesoufflé met blauwaderkaas

Groente - Spinaziesoufflé met blauwaderkaas

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Splits de eieren boven 2 kommen. Let op dat er geen eigeel in het eiwit kom...
19 spinazie met bechamelsaus

Groente - Spinazie met bechamelsaus

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en frui...
19 couscous-groentesalade met makreel

Groente - Couscous-groentesalade met makreel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Makreel schoonmaken en visvlees in kleine stukjes verdelen. Couscous in gro...
19 courgettetaartje in bladerdeeg

Groente - Courgettetaartje in bladerdeeg

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Rek de plakjes bladerdeeg een beetje uit z...
19 courgette met zuivelspread

Groente - Courgette met zuivelspread

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Snijd de courgette in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Bestrijk deze ...
19 courgette gevuld met zomerstamppot

Groente - Courgette gevuld met zomerstamppot

Aantal personen: 2
Menugang: bijgerecht
Bereiden Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidde...
19 gemengde gegrilde groenten

Groente - Gemengde gegrilde groenten

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Meng 6 el olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met peper en ...
19 groentelasagne

Groente - Groentelasagne

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Verwarm de oven voor op 210 °C. Snijd de courgette en de aubergine met een...
19 spinaziesalade met kerriedressing

Groente - Spinaziesalade met kerriedressing

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Voorbereiden Week de rozijnen minstens 15 minuten in het diksap. Meng in een slakom ...
eierterrineC2A0met geitenkaas 700

Groente - Eierterrine met geitenkaas

Aantal personen: 8
Menugang: overige
Voorbereiden Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. In zeef met achterkant v...
19 panklare spinazie

Groente - Panklare spinazie

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden In wok knoflook en sjalot in olie fruiten. Spinazie in gedeeltes eraan toev...
19 gegrilde gemengde groenten met rozemarijn

Groente - Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Dit is een echte zomerschotel die je het hele jaar door kan maken met pompoen of padd...
19 italiaanse witlof met rucola

Groente - Italiaanse witlof met rucola

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Rooster 3 el pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin...
19 gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

Groente - Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. V...
19 gebakken witlof met ui & spek

Groente - Gebakken witlof met ui en spek

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. V...
19 rolletjes van mozzarella en aubergine

Groente - Rolletjes van mozzarella en aubergine

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
De aubergine (melanzane) is wellicht de meest mediterrane groente. Gegrild zijn ze op...
19 gegrilde groenten met walnoten

Groente - Gegrilde groenten met walnoten

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd ...
19 witte asperges met hollandaisesaus

Groente - Witte asperges met hollandaisesaus

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Asperges met dunschiller van vlak onder kopje naar beneden schillen en hout...
19 hollands aspergemaaltje

Groente - Hollands aspergemaaltje

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Maak de wortels schoon, laat een stukje van de steelaanzet zitten, halve...
19 aspergetaartjes

Groente - Aspergetaartjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Kook de azijn met de suiker in ca. 30 min. oplaag vuur in tot siroop. Sc...
19 aspergecocktail

Groente - Aspergecocktail

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
Bereiden 1. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje ...
19 bloemkoolsalade

Groente - Bloemkoolsalade

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Verwijder het klokhuis van de ongeschilde appels en snijd in blokjes. Meng ...
19 bloemkool met hollandaisesaus

Groente - Bloemkool met hollandaisesaus

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in 15-20 minuten gaar i...
19 bloemkool met room-pestosaus

Groente - Bloemkool met room-pestosaus

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Oven voorverwarmen op 250 °C en aardappelballetjes in 10-12 min. bakken. B...
19 bloemkool met bosui en kip

Groente - Bloemkool met bosui en kip

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Breng een flinke laag water aan de kook in een pan waar de stoommand of ...
19 bloemkool met mosterdvinaigrette

Groente - Bloemkool met mosterdvinaigrette

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden 1. Kook de bloemkool in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Laat uitlekk...
19 terrine met bloemkool en broccoli

Groente - Terrine met bloemkool en broccoli

Aantal personen: 12
Menugang: bijgerecht
Voorbereiden Bloemkool schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. In pan met weinig...
19 spinazietaart

Groente - Spinazietaart

Aantal personen: -
Menugang: hoofdgerecht
1 Vet de springvorm in. 2 Doe het Bakkers Zelfrijzend Bakmeel in een kom en m...
19 spruitjes met paprika

Groente - Spruitjes met paprika

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Spruitjes schoonmaken en in 10 minuten beetgaar koken in water met zout. Intussen de ...
19 roergebakken asperges met haricots verts

Groente - Roergebakken asperges met haricots verts

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Met dunschiller asperges schillen van vlak onder kopje naar beneden. Houtachtige uite...
19 geroosterde asperges met gerookte kip

Groente - Geroosterde asperges met gerookte kip

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd van de onderkant van de asperges een stukje...
19 gemarineerde groene asperges met zalm

Groente - Gemarineerde groene asperges met zalm

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Voorbereiden Snijd de houtachtige onderste 2-3 cm van de asperges en leg de asperges...
19 asperges met visbeignets

Groente - Asperges met visbeignets

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
De geschilde en schoongemaakte asperges beetgaar koken in kokend gezouten water. De e...
19 gestoomde lentegroenten

Groente - Gestoomde lentegroenten

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Tuinbonen met punt van mesje inkerven en stugge grijze velletje verwijderen...
19 aspergesalade met garnalen, citroen en peterselie

Groente - Aspergesalade met garnalen, citroen en peterselie

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Snijd eerst de houtige onderkant van de asperges. Schil met een dunschiller de asperg...
19 aspergetaart

Groente - Aspergetaart

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Voorbereiden filodeeg in verpakking in 2 uur laten ontdooien. Geitenkaas ontkorsten ...
19 jamie oliver: couscous met gegrilde zomergroenten

Groente - Jamie Oliver: couscous met gegrilde zomergroenten

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Doe de couscous met 300 ml koud water in een kom. De couscous neemt het...
19 aspergecocktail

Groente - Aspergecocktail

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar bened...
ratatouille

Groente - Ratatouille

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de olijfolie in een pan met een dikke bodem en schep de knoflook, ui, rode pe...
19 broccolitaart

Groente - Broccolitaart

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
Snijd de broccoliroosjes van de stelen en verdeel in kleine roosjes. Schil de stelen ...

Groente - BBQ Groentensates met kruidige marinade

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1 Voorbereiding: Snij een aubergine en 3 courgettes in plakken, 2 rode paprika's in ...
wild baked mushrooms

Groente - Roergebakken champignons

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Maak de champignons schoon. Snijd de grote exemplaren in vieren. Sjalotjes pellen e...
recepten-vandaag-varkensoester_asperge

Groente - Varkensoester met romige asperges

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Schil met een dunschiller de asperges van vlak onder het kopje naar beneden, draai ...
recepten-vandaag-asperges_met_knapperige_bacon

Groente - Asperges met knapperige bacon

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Schil de asperges van het kopje naar beneden en breek of snijd het onderste stugge ...
recepten-vandaag-asperges_met_entrecote

Groente - Asperges met entrecote

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Schil de asperges van 2 cm onder het kopje naar beneden met een dunschiller, breek ...
recepten-vandaag-gegratineerde_asperges

Groente - Gegratineerde asperges

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Schil de asperges van het kopje naar beneden en snijd of breek het onderste stugge ...
recepten-vandaag-risotto-met-voorjaarsgroenten

Groente - Risotto met voorjaarsgroenten

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Was de asperges, breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) eraf en snijd de rest i...

Groente - Gegrilde worteltjes met ui-crumble en sinaasvinaigrette

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Spoel de wortelen en schraap ze met een dunschiller. Gril ze enkele minuten op de bar...
DSC_0120-1024x6851

Groente - Gezonde groenten ovenschotel

Aantal personen: 2-3
Menugang: hoofdgerecht
1. Begin met het snijden van de aardappel in dunne, mooie schijfjes. 2. Deze kun j...
recepten vandaag Gevulde paprikas met erwtjes, gehakt 4 kazensaus en peterseliepasta 1392

Groente - Gevulde paprika's met erwtjes, gehakt, 4-kazensaus en peterseliepasta

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor op 175°C. Maak de paprika's schoon: snijd het bovenste kapje...
recepten_vandaag_Pisto_Manchego_-_groenteschotel

Groente - Pisto Manchego - groenteschotel

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de olie in een ruime pan en laat hierin de paprika, de ui, de courgette en...
recepten_vandaag_chinese_loempias

Groente - Chinese loempia's

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. In een grote koekenapn op middelhoog vuur 1 eetlepel plantaardige olie met sesamol...
recepten_vandaag_Gevulde_mediterrane_groenten

Groente - Gevulde mediterrane groenten

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Kook de rijst 10-12 minuten in een pan met kokend water, of volg de instructies op...
recepten_vandaag_tortillataart_met_guacamole

Groente - Tortillataart met guacamole

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Pureer de bonen en daarna de avocado, knoflook en wat limoensap in de keukenmachin...
recepten_vandaag_spinazie-omelet

Groente - Spinazie-omelet

Aantal personen: 6
Menugang: lunch
1. Verwarm de oven voor op 180 C / gasstand 4. Vet een 23cm taartvorm licht in. 2....

Groente - Bloemkoolkoekjes met een yoghurtbasilicumsausje

Aantal personen: 12
Menugang: bijgerecht
1. Snij de bloemkool in roosjes. Hak de bladpeterselie en de basilicum, snipper de kn...

Groente - Broccolisoufflé

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 25 minuten in gezouten water. Maak de bro...
recpeten_vandaag_spinazieflans

Groente - Spinazieflans

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. Laat de spinazie ontdooien en druk er zoveel mogelijk vocht uit. 2. Verwarm de o...
000065566_001_FRRK01146_200

Groente - Spinazie-pannenkoeken

Aantal personen: 4 personen
Menugang: voorgerecht
Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten ...
000515072_001_FRRK085003_300

Groente - Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Aantal personen: 4 personen
Menugang: voorgerecht
Beslag kloppen van bloem, eieren, melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren. Maïs ui...
receptenvandaag_pompoen_uit_de_oven

Groente - Pompoen uit de oven

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven op 200 graden. 2. Verwijder de zaden en draden van de pompoen. ...
receptenvandaag gevulde paprika met aardappelpuree

Groente - Gevulde paprika met aardappelpuree

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Kook de aardappelblokjes in weinig water met zout in 10 minuten gaar. 2. Halveer ...
receptenvandaag gevulde paprika's met kipfilet

Groente - Gevulde paprika's met kipfilet

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en stoof da...
receptenvandaag gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei

Groente - Gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zou...
receptenvandaag portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

Groente - Portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Borstel de portabellas en verwijder de ste...
receptenvandaag tomaten gevuld met spinazie

Groente - Tomaten gevuld met spinazie

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Snijd het kapje van de tomaten. 3. Schep...
gesmoorde-prei-recepten-vandaag

Groente - Gesmoorde prei

Aantal personen: 12
Menugang: bijgerecht
1. Bouillon aan de kook brengen. Preigroen van preien af snijden. Preiwit wassen en i...
receptenvandaag gevulde aubergines uit de oven

Groente - Gevulde aubergines uit de oven

Aantal personen: 3
Menugang: bijgerecht
1. Doe de aubergines in een ruime pan met kokend water en kook ze zo’n 6 minuten. ...
ovenschotel-met-rode-kool-recepten-vandaag

Groente - Ovenschotel rode kool

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Meng alle ingrediënten van de marinade door elkaar en schep de speklappen hier do...
vegetarisch-kerstgerecht-recepten-vandaag

Groente - Vegetarisch kerstgerecht

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en houd daarna warm. Hak de sja...
gevulde-paprika-met-couscous-recepten-vandaag

Groente - Gevulde paprika's met couscous

Aantal personen: 4 stuks
Menugang: hoofdgerecht
1. Snijd de dakjes van de paprika’s en verwarm de oven op 180 graden. Je kunt ook d...
champignonspiesen-recepten-vandaag

Groente - Champignonspiesen

Aantal personen: 6 personen
Menugang: bijgerecht
1. Laat de satéprikkers 30 minuten in water weken. Verwarm de oven voor op 200°C. R...
torentje-van-geroosterde-groenten-en-mozzarella-recepten-vandaag

Groente - Torentje van geroosterde groenten en mozzarella

Aantal personen: 4 personen
Menugang: voorgerecht
1. Snijd de courgette, aubergine en tomaat in plakken van ongeveer 1 cm dik. maak de ...
haricot-verts-spek

Groente - Haricot vertsrolletjes met spek

Aantal personen: 4 porties
Menugang: bijgerecht
1. Kook de haricot verts in water met zout in 20 minuten gaar. 2. Giet ze af en omw...
receptenvandaag orecchiette met spruitjes en pancetta

Groente - Orecchiette met spruitjes en pancetta

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de grill. 2. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruiten en snijd ze ...
receptenvandaag spinazietaart met geitenkaas

Groente - Spinazietaart met geitenkaas

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven op 180 g en vet de bakvorm in. 2. Bekleed de bakvorm met het bla...
receptenvandaag filocake met spinazie, feta en cashews

Groente - Filocake met spinazie, feta en cashews

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Rooster in en droge koekenpan de cashewnot...
images.recepten.EVA_11410_155_475_450_800_757.89473684211

Groente - Courgette-tomaattaartje

Aantal personen: 4 personen
Menugang: bijgerecht
1. Snijd de courgette in lange dunne slierten zodat je daarvan een taartvormpje kan m...
Courgetterolletjes-gevuld-met-groentegehakt

Groente - Courgetterolletjes gevuld met groentegehakt

Aantal personen:
Menugang: bijgerecht
1. Zet de keukenmachine klaar. 2. Snijd het hart uit de artisjokken (verwijder de s...
Belugalinzen-recepten-vandaag

Groente - belgalinzen met lauwwarme pompoencaponata

Aantal personen: 2 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. En bekleed een bakplaat met bakpapier. 2. Sni...
receptenvandaag asperges saltimbocca

Groente - Asperges saltimbocca

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Schil alleen de witte asperges. 2. Snijd van beide asperges een plakje van de on...
receptenvandaag asperge pistolet

Groente - Asperge pistolet

Aantal personen: 6
Menugang: bijgerecht
1. Snijd de pistolets horizontaal open en bestrijk de binnenzijde met (kruiden)boter....
receptenvandaag asperge lasagne

Groente - Asperge lasagne

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. Asperges schillen en in stukjes van 3 cm snijden. 2. Kook de asperges in 10 minu...
receptenvandaag Asperges met amandelkruimels

Groente - Asperges met amandelkruimels

Aantal personen: 2
Menugang: voorgerecht
1. Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept. 2. Rooster het sneetje brood ...
receptenvandaag Italiaanse gnocchi met pesto, sperziebonen en tomaatjes

Groente - Italiaanse gnocchi met pesto, sperziebonen en tomaatjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Kook in een andere pan de sper...
receptenvandaag Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Groente - Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Aantal personen:
Menugang: hoofdgerecht
1. Klop alle ingrediënten voor de saus door elkaar. Proef, hij moet een pittige, sch...
receptenvandaag Aubergines uit de oven met tomaten, basilicum en pijnboompitten

Groente - Aubergines uit de oven met tomaten, basilicum en pijnboompitten

Aantal personen:
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180'C. 2. Snij de aubergines overlangs doormidden en sche...
Sopropo-recepten-vandaag

Groente - Sopropo

Aantal personen: voor 3 tot 4 personen
Menugang: bijgerecht
1. Zet het vuur onder de wok hoog en roerbak de sopropo 2 minuten terwijl je constant...
Receptenvandaag broccoli nuggets

Groente - Broccoli nuggets

Aantal personen: 10 stuks
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm je oven voor op 200 graden. 2. Doe de broccoli samen met de ui en de kno...
recepten vandaag groene asperges in bladerdeeg

Groente - Groene asperges in bladerdeeg

Aantal personen: 4 stuks
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven op 200 graden. 2. Snijd ca 2 cm van de onderkant van de asperges...
recepten vandaag gevulde mini courgettes

Groente - Gevulde mini courgettes

Aantal personen: 6 stuks
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven op 180 graden. 2. Snijd de courgette in 6 gelijke stukken. 3. ...
recepten vandaag broccoli cappuccino

Groente - Broccoli cappuccino

Aantal personen: 4 personen
Menugang: voorgerecht
1. Verhit de olie in een soeppan. 2. Fruit de sjalotjes 2 minuten. 3. Voeg 1 lite...
jamie-oliver-bonensalade

Groente - Jamie Oliver: Vegetarische Franse bonen salade

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Breng een pan met water snel aan de kook, voeg de bonen toe, en kook ze minstens 4 a ...

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact