Asperges met entrecote

Recepten > Groente > Asperges met entrecote

Groente - Asperges met entrecote

recepten-vandaag-asperges_met_entrecote

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 4 entrecotes
- 1½ kg asperges wit
- 1 pakje aspergesaus
- (versgemalen) peper, zout
- 1 el olijfolie traditioneel
- 3 el verse bieslook, geknipt
- 1 kg aardappelen vastkokend, geschild en in stukken

Bereidingswijze:

1.Schil de asperges van 2 cm onder het kopje naar beneden met een dunschiller, breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) eraf.

2.Kook de aardappelen in ± 20 min. in water met zout gaar.

3.Kook de asperges afhankelijk van de dikte in ± 15-20 min. in ruim water met zout beetgaar. Giet ze af.

4.Bestrijk intussen de entrecotes met de olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Rooster ze in een grillpan aan beide kanten bruin en in ± 7 min. rosé.

5.Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de entrecotes met de asperges, de aardappelen en de saus. Bestrooi met het bieslook.

Beoordeel het asperges met entrecote recept:

 (5 stemmen)

 
Tags: asperges, lente, feestelijk, groente, hoofdgerecht, entrecote, bieslook, aardappelen, aspergesaus, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: C1000

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten-vandaag-asperges_met_entrecote
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact