Spinazie-pannenkoeken

Recepten > Groente > Spinazie-pannenkoeken

Groente - Spinazie-pannenkoeken

000065566_001_FRRK01146_200

 

Aantal personen: 4 personen
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

zout en peper
50 g rozijnen
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 zakje pijnboompitten (65 g)
1 doosje Castello (kaas, 150 g)
2 zakken panklare spinazie (a 300 g)
8 kant-en-klare pannenkoeken (koelvers)

Bereidingswijze:

Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook ca. 1/2 minuut bakken. Spinazie toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Kaas verkruimelen boven spinazie. Pijnboompitten en rozijnen toevoegen en geheel goed mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Spinaziemengsel verdelen over pannenkoeken en oprollen. Lekker met frisse salade.

Beoordeel het spinazie-pannenkoeken recept:

 (21 stemmen)

 
Tags: pannenkoek, spinazie, roerbakken, vegatarisch, snel, wat eten we vandaag, pijnboompitten, groente, voorgerecht, 4 personen persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


000065566_001_FRRK01146_200
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact