Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Recepten > Groente > Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Groente - Maïspannenkoekjes met spinazievulling

000515072_001_FRRK085003_300

 

Aantal personen: 4 personen
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

2 eieren
300 ml melk
150 g bloem
1 blik maïskorrels (300 g)
1 bakje cherrytomaten (250 g)
g kaas gemalen (zakje a 175 g)
1 pak spinazie à la crème (450 g diepvries)
1 eetlepel verse tijm blaadjes (zakje a 15 g)
6 eetlepels olijfolie (gran fruttato fles a 500 ml)

Bereidingswijze:

Beslag kloppen van bloem, eieren, melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren. Maïs uit laten lekken en in hakmolen of keukenmachine grof malen. Samen met tijm door het beslag mengen. In twee koekenpannen olijfolie verhitten en per keer twee pannenkoekjes bakken tot 8 stuks in totaal. Intussen spinazie verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Een helft van pannenkoekjes bedekken met spinazie en bestrooien met ca. 25 g gemalen kaas per pannenkoek. Pannenkoek dubbelklappen en indien nodig opwarmen in pan of magnetron. Tomaat op smaak brengen met zout en versgemalen peper, besprenkelen met olijfolie en serveren bij gevulde maïspannenkoekjes.

Beoordeel het maïspannenkoekjes met spinazievulling recept:

 (50 stemmen)

 
Tags: pannenkoek, mexicaans, vegetarisch, spinazie, mais, wat eten we vandaag, groente, voorgerecht, 4 personen persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


000515072_001_FRRK085003_300
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact