Gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei

Recepten > Groente > Gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei

Groente - Gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei

receptenvandaag gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

- 4 eieren
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ansjovisfilet (blik)
- 100 g spinazie, gehakt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 4 vleestomaten, kapje eraf en uitgehold (uitholsel bewaren)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper.
3. Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en ansjovis al roerend tot de ansjovis is opgelost.
4. Roer de spinazie erdoor en laat snel slinken. Lek uit in een vergiet.
5. Meng het tomatenuitholsel door de spinazie en vul de tomaten tot de helft met dit mengsel.
6. Zet in een ovenschaal.
7. Breek in iedere tomaat een ei en zet de schaal in de oven tot de eieren gestold zijn (ca. 10 minuten).

Beoordeel het gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei recept:

 (6 stemmen)

 
Tags: ei, olijfolie, ansjovisfilet, ansjovis, spinazie, knoflook, vleestomaat, groente, bijgerecht, 4 persoons

Bron: Okokorecepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


receptenvandaag gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact