Portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

Recepten > Groente > Portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

Groente - Portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

receptenvandaag portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- peper en zout
- 4 portabella’s
- 2 tenen knoflook
- 1 bol mozzarella
- Parmezaanse kaas
- 3 handen spinazie
- half blikje gepelde tomaten
- halve theelepel Italiaanse kruiden

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Borstel de portabellas en verwijder de stelen, snijd deze fijn.
3. Pers de teentjes knoflook.
4. Wok de spinazie met knoflook en steeltjes van de portabella.
5. Snijd de gepelde- en cherry tomaten in stukjes, verwarm dit samen met tomatensap in een pannetje.
6. Voeg Italiaanse kruiden, peper en zout bij de tomaten.
7. Snijd de mozzarella in plakken.
8. Vul de portabella’s met een beetje tomatenmengsel, spinazie en nog een beetje tomatenmengsel.
9. Leg hier een plakje mozzarella op.
10. Verdeel hier een beetje Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden over.
11. Verwarm de gevulde portabella’s 15 minuten in de oven.

Beoordeel het portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella recept:

 (7 stemmen)

 
Tags: kerst, peper, zout, portabella, knoflook, mozzarella, kaas, spinazie, tomaat, italiaanse kruiden, groente, voorgerecht, 4 persoons

Bron: Brenda kookt

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


receptenvandaag portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact