Tortellini Bolognese uit de oven met broccoli en Parmezaanse kaas

Recepten > Groente > Tortellini bolognese uit de oven met broccoli en parmezaanse kaas

Groente - Tortellini Bolognese uit de oven met broccoli en Parmezaanse kaas

19 tortellini bolognese uit de oven met broccoli en parmezaanse kaas

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 kleine struik broccoli
- 3 el fijngehakte peterselie
- 6 el geraspte Parmezaanse kaas
- 2 el Bertolli Classico olijfolie
- 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese
- zout & zwarte peper uit de molen
- 500 g tortellini (met vlees of kaasvulling)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 220 graden C. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de laatste 3 minuten de broccoli toe.

Giet de pasta en brocolli af en meng er de pastasaus en de peterselie doorheen. Schep de tortellini in een ingevette ovenvaste schaal (1½ L inhoud) en strooi de kaas erover.

Laat het gerecht in de hete oven in 20 minuten goudbruin worden. Schep de tortellini op 4 voorverwarmde borden en serveer direct.

Beoordeel het tortellini bolognese uit de oven met broccoli en parmezaanse kaas recept:

 (105 stemmen)

 
Tags: bolognese, oven, ovenschotel, broccoli, parmezaanse kaas, tortellini, bertolli, italiaans, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Bertolli

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 tortellini bolognese uit de oven met broccoli en parmezaanse kaas
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact