Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

Recepten > Groente > Witte asperges met parmezaanse kaas en olijfolie

Groente - Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

19 witte asperges met parmezaanse kaas en olijfolie

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 kg witte asperges
- 150 g Parmezaanse kaas
- Bertolli Robusto Extra Vergine olijfolie

Bereidingswijze:

Schil de asperges met een dunschiller van net onder de kop naar beneden en snijd het onderste, houtige stukje eraf. Kook ze in 20 minuten gaar en rasp ondertussen de Parmezaanse kaas op een fijne rasp.

Giet de asperges voorzichtig af en verdeel ze over vier borden. Besprenkel ze met de olijfolie en strooi er vervolgens de kaas over.

Beoordeel het witte asperges met parmezaanse kaas en olijfolie recept:

 (8 stemmen)

 
Tags: asperge, kaas, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Bertolli

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 witte asperges met parmezaanse kaas en olijfolie
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact