Couscous-groentesalade met makreel

Recepten > Groente > Couscous-groentesalade met makreel

Groente - Couscous-groentesalade met makreel

19 couscous-groentesalade met makreel

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 gerookte makreel gestoomd (ca. 400 g)
- 300 g couscous (pak a 500 g)
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 zak wokgroenten grof gesneden (400 g)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
- 1 theelepel djinten (gemalen komijn) (potje a 25 g)
- 1 1/2 eetlepel pijnboompitten geroosterd (bakje a 50 g)

Materialen
- wok

Bereidingswijze:

Bereiden
Makreel schoonmaken en visvlees in kleine stukjes verdelen. Couscous in grote schaal strooien, 500 ml kokend water erop schenken en 6 min. laten wellen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie verhitten in wok en knoflook 1 min. bakken. Wokgroenten toevoegen en ca. 4 min. roerbakken. Korianderblaadjes fijnsnijden. Couscous met vork losroeren en met wokgroenten, koriander, komijnzaad en pijnboompitten mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Couscoussalade op grote schaal scheppen. Stukjes makreel erover verdelen en met pijnboompitten bestrooien.

Beoordeel het couscous-groentesalade met makreel recept:

 (8 stemmen)

 
Tags: hoofdgerecht, roerbakken, makreel, wok, salade, salades, vis, couscous, koriander, gestoomde makreel, djinten, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten RK 26_27_08

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 couscous-groentesalade met makreel
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact