Courgette gevuld met zomerstamppot

Recepten > Groente > Courgette gevuld met zomerstamppot

Groente - Courgette gevuld met zomerstamppot

19 courgette gevuld met zomerstamppot

 

Aantal personen: 2
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

- 2 courgettes
- Lente-uischotel met ham
- 2 sneetjes brood (oud)
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook

Materialen
- keukenmachine
- ovenschaal

Bereidingswijze:

Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze helemaal uit met een eetlepel. Verdeel de lente-uischotel met ham over de vier halve courgettes. Maal in de keukenmachine de boterhammen fijn met 3 eetlepels olijfolie en de gepelde knoflookteentjes. Verdeel dit mengsel over de courgettes en bestrooi die naar smaak met zout en peper. Vet de ovenschaal in met de rest van de olijfolie en leg de gevulde courgettes erin. Plaats de courgettes 20 minuten in de oven.

Beoordeel het courgette gevuld met zomerstamppot recept:

 (15 stemmen)

 
Tags: hollands, hoofdgerecht, stamppotten, oven, courgette, geveld, stamppot, keukenmachine, groente, bijgerecht, 2 persoons

Bron: AH Recepten AllerHande 06 2006

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 courgette gevuld met zomerstamppot
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact