Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn
Ster Ster Ster Ster (3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bereiden
Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Haal de bladeren los, was en droog ze. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de knoflook, de champignons en de tijm toe en bak 3 min. mee. Voeg het witlof en de balsamicoazijn toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.



Beoordeel het recept:

 (180 stemmen)



Bron: AH Recepten Allerhande 09 2010

Door: ReceptenVandaag