Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

Recepten > Groente > Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

Groente - Gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

19 gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

- 4 struiken witlof
- 2 el olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 bakje champignons (250 g)
- 1 tl gedroogde tijm
- 4 el balsamicoazijn

Bereidingswijze:

Bereiden
Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Haal de bladeren los, was en droog ze. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de knoflook, de champignons en de tijm toe en bak 3 min. mee. Voeg het witlof en de balsamicoazijn toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.

Beoordeel het gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn recept:

 (115 stemmen)

 
Tags: kinderrecepten, bakken, witlof, champignon, balsamicoazijn, champignons, tijm, groente, bijgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten Allerhande 09 2010

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 gebakken witlof met champignons en balsamicoazijn
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact