Bloemkool met room-pestosaus

Recepten > Groente > Bloemkool met room-pestosaus

Groente - Bloemkool met room-pestosaus

19 bloemkool met room-pestosaus

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 zak aardappelballetjes (diepvries 450 g)
- 1 bloemkool
- 2 rode uien
- 4 ribkarbonades
- 30 g boter
- 1 rode paprika
- 1 pakje room-pestosaus (46 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Oven voorverwarmen op 250 °C en aardappelballetjes in 10-12 min. bakken. Bloemkool schoonmaken, in roosjes verdelen en in 12 min. beetgaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan helft van boter verhitten en karbonades met ui in 10 min. bruin en gaar bakken. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In andere koekenpan rest van boter verhitten en paprika 5 min. bakken. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika erdoor scheppen. Bloemkool serveren met saus, karbonades en aardappelballetjes.

Beoordeel het bloemkool met room-pestosaus recept:

 (18 stemmen)

 
Tags: wereldkeuken, hoofdgerecht, oven, bloemkool, ribkarbonade, paprika, pestosaus, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten RK 26_27_04

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 bloemkool met room-pestosaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact