Bloemkool met mosterdvinaigrette

Recepten > Groente > Bloemkool met mosterdvinaigrette

Groente - Bloemkool met mosterdvinaigrette

19 bloemkool met mosterdvinaigrette

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 bloemkool, in roosjes
- 300 g zilvervliesrijst
- 1 el mosterd
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 1 el witte wijnazijn
- 6 el zonnebloemolie
- 1 schaal varkensfiletlapjes à la minute (300 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
1. Kook de bloemkool in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Laat uitlekken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Meng de mosterd in een schaal met de sjalot en de azijn. Klop er 4 el olie door. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout. Voeg de bloemkool toe en meng goed. 3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Serveer de bloemkool met de rijst en de filetlapjes.

Beoordeel het bloemkool met mosterdvinaigrette recept:

 (37 stemmen)

 
Tags: rijst, kinderrecepten, koken, bloemkool, zilvervliesrijst, rijst, mosterd, wijnazijn, varkensfilet, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten Allerhande 09 2010

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 bloemkool met mosterdvinaigrette
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact