Asperges met visbeignets

Recepten > Groente > Asperges met visbeignets

Groente - Asperges met visbeignets

19 asperges met visbeignets

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- peper
- zout
- 1 dl room
- 20 g kervel
- 12 asperges
- 1 eierdooier
- 2 eierdooiers
- 8 cl pilsbier
- 500 g pladijsfilet
- 2 eetlepels kappertjes
- 80 g bloem (tarwebloem)

Bereidingswijze:

De geschilde en schoongemaakte asperges beetgaar koken in kokend gezouten water. De eierdooiers loskloppen met bier, peper en zout en roeren met de gezeefde bloem tot een glad beignetbeslag.

De visfilets in reepjes snijden, ze door het beslag wentelen en goudbruin bakken in hete frituurolie. Laten uitlekken op keukenpapier.

Voor de saus de eierdooier loskloppen in de hete room en er de kappertjes met een beetje kappertjesvocht doorroeren. De asperges en de visbeignets op warme borden schikken en overgieten met de saus. Garneren met kervelpluksels.

Beoordeel het asperges met visbeignets recept:

 (1 stem)

 
Tags: pladijsfilet, kervel, asperge, asperges kappertjes, beignets, groente, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: De Vlaamse Keuken: 700 gerechten van eigen bodem. XQuis.com

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


19 asperges met visbeignets
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact