Broodstengels met ham en pestodip
Ster Ster Ster Ster (3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Meng de roomkaas met 1 à 2 el pesto (naar smaak). Hak het basilicum fijn en doe het erbij. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.
2. Snij de ham in brede repen. Omwikkel elke soepstengel met een reepje ham, maar wacht daarmee tot net voor het serveren.
3. Besprenkel de kaasdip, ook net voor het serveren, met een beetje olijfolie en ga er nog eens met de pepermolen overheen.
4. Serveer de grissini met de dip erbij.



Beoordeel het recept:

 (60 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag