Amandel-meringuekoekjes
Ster Ster Ster Ster Ster (5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 36Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 170 C / gasovenstand 3. Vet bakplaten in en bestrooi licht met bloem, of bedek met bakpapier.

2. Klop in een grote kom de eiwitten stevig op (duurt ongeveer 5 minuten). Zet ongeveer 8 eetlepels van het eiwit apart. Voeg de citroenrasp en kaneel aan de rest van de meringue toe, en meng voorzichtig de amandelen erdoor, tot alles goed gemengd is.

3. Maak bergjes van volle lepels beslag op de bakplaten. Lepel een klein beetje van de apart gehouden eiwitten op elk koekje.

4. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin zijn. Haal ze van de bakplaat en laat afkoelen op een rooster.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Allrecipes

Door: ReceptenVandaag