Verse gegrilde vijgen met parmaham

Recepten > Hapjes > Verse gegrilde vijgen met parmaham

Hapjes - Verse gegrilde vijgen met parmaham

receptenvandaag verse gegrilde vijgen met parmaham

 

Aantal personen: 1
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- 1 verse vijg
- 1 plak Parmaham
- 1 el balsamico azijn
- 1 el zachte geitenkaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
3. Was de vijgen en snij ze van bovenaf in (in vieren). Snij niet te ver door.
4. Verdeel de Parmaham over de holtes in de vijg.
5. Leg daarop een lepel geitenkaas en besprenkel dit met de balsamico.
6. Gril de vijgen in max. 10 minuten in de oven.
7. Besprenkel het eventueel nog een beetje met balsamico en geniet er van!

Beoordeel het verse gegrilde vijgen met parmaham recept:

 (1 stem)

 
Tags: vijf, parmaham, balsamico azijn, geitenkaas, kerst, hapjes, voorgerecht, 1 persoons

Bron: Uit paulines keuken

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


receptenvandaag verse gegrilde vijgen met parmaham
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact