Filosnacks met feta, tomaat en peterselie
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Haal het filodeeg uit de vriezer en laat ontdooien. Je hebt acht tot tien repen nodig, waarschijnlijk zijn dat zo’n vier vellen, maar dat ligt aan het merk en de afmeting van het deeg.
3. Prak de kaas, de peterselie en de tomaatstukjes samen met een flinke snuf zwarte peper, de pijnboompitjes en een scheut olijfolie fijn met een vork.
4. Snijd het filodeeg in repen van een centimeter of acht breed.
5. Schep in het hoekje een flinke lepel van je vulling en vouw op tot een driehoekje. Hoe precies? Kijk even bij de pistache-variant. Druk de randjes een beetje dicht.
6. Herhaal dit totdat alle vulling op is.
7. Bestrijk de hoekjes met wat olijfolie, leg op een bakplaat en schuif in de oven. Bak ze in tien minuutjes goudbruin.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag