Gevulde tomaten met garnaaltjes

Recepten > Hapjes > Gevulde tomaten met garnaaltjes

Hapjes - Gevulde tomaten met garnaaltjes

20 gevulde tomaten met garnaaltjes

 

Aantal personen: 20
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

- 2 x 10 kleine tasty tom tomaten
- 1 bakje Hollandse garnalen (100 g)
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 eetlepel verse peterselie (zakje a 30 g), fijngesneden
- 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje a 140 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Snijd het kapje van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi de binnenkant met een beetje zout en laat ze ondersteboven uitlekken op een stuk keukenpapier. Snijd met een scherp mes een heel dun plakje van de onderkant van de tomaatjes. Zo blijven ze beter staan. Meng de garnalen met de crème fraîche, peterselie en mierikswortel. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vul de tomaatjes met het garnalenmengsel.

Beoordeel het gevulde tomaten met garnaaltjes recept:

 (23 stemmen)

 
Tags: hollands, kerst, vis, tomaat, garnaal, garnalen, creme fraiche, peterselie, mierikswortel, hapjes, bijgerecht, 20 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


20 gevulde tomaten met garnaaltjes
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact