Makreelcrostini

Recepten > Hapjes > Makreelcrostini

Hapjes - Makreelcrostini

20 makreelcrostini

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: overige

Ingrediënten

- 1 ciabatta (voorgebakken brood 250 g)
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 bosuitjes
- 2 blikjes makreelsnack in tomatensaus (a 200 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan). Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie. Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is. Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui. Warme crostini besmeren met makreelmengsel.

Beoordeel het makreelcrostini recept:

 (0 stemmen)

 
Tags: wereldkeuken, brood, feestelijk, oven, kerst, makreel, ciabatta, bosuitjes, hapjes, overige, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


20 makreelcrostini
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact