Gehaktschotel met aubergine en aardappel

Recepten > Hartig > gehaktschotel met aubergine en aardappel

Hartig - Gehaktschotel met aubergine en aardappel

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht
   

Ingrediënten

- 1 rode ui
- 100 ml slankroom
- 300 g aubergines
- 400 g aardappelen
- 350 g rundergehakt
- 100 g geraspte kaas
- 1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Gehaktschotel

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de aubergines in plakjes.

Verhit een wok en bak hierin het gehakt rul. Voeg vervolgens de ui, de aubergine en de aardappelen toe en roerbak dit alles een minuut of 4 op hoog vuur.

Roer er dan de room, 350 ml water en de mix door, breng dit aan de kook en laat het een minuut zachtjes pruttelen.

Schep alles over in een ovenschaal, bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en bak het in de oven gedurende 35 minuten.

Beoordeel dit recept:

 (47 stemmen)

 
Tags: gehakt, aubergine, aardappel, oven, room, rundergehankt, knorr, gehaktschotel, hartig, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Knorr

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Plaats uw reactie

Log eerst in om een reactie te kunnen plaatsen.

gehaktschotel_met_aubergine_en_aardappel_1
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of


Schrijf je in! om op de hoogte te blijven van onze site.