Mexicaanse tacoquiche

Recepten > Hartig > Mexicaanse tacoquiche

Hartig - Mexicaanse tacoquiche

recepten_vandaag_mexicaanse_tacoquiche

 

Aantal personen: 8
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 475 ml melk
- 450 gr rundergehakt
- 1/2 ui, versnipperd
- 5 eieren, losgeklopt
- 1 pakje taco kruidenmix
- 1 pak deeg voor hartige taart
- 1/2 groene paprika, fijngesneden
- 225 gr salsa (liefst met stukjes)
- 1 snufje zout en peper naar smaak
- 450 gr geraspte Mexicaanse kaas (cotija bijvoorbeeld, maar Parmezaanse kan ook)

Bereidingswijze:

1. Verwarm een ​​oven voor op 200°C. Meng de eieren, melk, salsa, paprika, ui en kaas in een kom samen. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart. Bedek de bodem van een taartvorm of springvorm met deeg.

2. Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg het gehakt toe. Bak, al roerende, het gehakt gelijkmatig bruin en kruimelig (het gehakt mag niet meer roze van binnen zijn), 8 tot 10 minuten. Laat uitlekken en gooi het overtollige vet weg. Roer de tacokruiden erdoor, en verspreid het gehaktmengsel over de taartbodem. Giet het ei-mengsel over het vlees.

3. Bak de quiche 45 minuten tot 1 uur in de voorverwarmde oven tot een mes ingestoken in het midden van de quiche er schoon uitkomt. Laat 10 minuten afkoelen alvorens het te serveren.

Beoordeel het mexicaanse tacoquiche recept:

 (35 stemmen)

 
Tags: melk, gehakt, ui, ei, paprika, salsa, kaas, mexicaans, hartig, hoofdgerecht, 8 persoons

Bron: Allrecipes

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_mexicaanse_tacoquiche
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact