Broccolifrittata met zalm

Recepten > Hartig > Broccolifrittata met zalm

Hartig - Broccolifrittata met zalm

24 broccolifrittata met zalm

 

Aantal personen: 4 personen
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- zout
- 250 g zalmfilet
- (versgemalen) peper
- 8 stuks scharreleieren M
- 2 el olijfolie traditioneel
- 1 bakje(s) verse munt à 15 g, fijngesneden
- 1 stronk(en) broccoli (± 300 g), in kleine roosjes
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild en in stukken

Bereidingswijze:

Kook de aardappelen ± 10 min. in water met zout en giet ze af. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 min. mee.

Leg de visfilet in een magnetronschaal, druppel er een beetje water over en dek af met huishoudfolie.

Gaar de vis in ± 2½ min. op vol vermogen. Of stoom de vis in een stoommandje boven kokend water gaat. Verdeel de vis in stukjes. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.

Verhit de olie in een koekenpan met ovenvaste steel. Snijd de aardappelen in plakjes en bak ze in de hete olie bruin.

Klop de eieren met peper en zout naar smaak los en roer de munt erdoor.

Schep de broccoli en de zalm door de aardappelen. Schenk het eimengsel erover.

Bak de frittata ± 7 min. Schuif vervolgens de pan onder de hete grill en laat de bovenkant lichtbruin en gaar bakken. Snijd de frittata in punten.

Beoordeel het broccolifrittata met zalm recept:

 (8 stemmen)

 
Tags: vis, zalm, zalmfilet, broccoli, aardappel, ei, hartige taart, hartig, hoofdgerecht, 4 personen persoons

Bron: c1000.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


24 broccolifrittata met zalm
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact