Sperziebonenstamppot met ananas

Recepten > Hollands > Sperziebonenstamppot met ananas

Hollands - Sperziebonenstamppot met ananas

sperziebonenstamppot_met_ananas-recepten-vandaag

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 dl melk
- 350 g sperziebonen
- 250 g ananas uit blik
- 1 kg kruimige aardappels
- 1 Unox Gelderse Rookworst (375 g)

Bereidingswijze:

Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Snijd de sperziebonen in stukjes en kook ze in 6-8 min. beetgaar.

Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ananas klein. Giet de aardappels en boontjes af. Stamp de aardappels met de melk fijn en meng de boontjes en de ananas er voorzichtig doorheen. Breng de stamppot op smaak met peper en zout.

Schep de stamppot op borden en leg de in stukken gesneden rookworst erop.

Beoordeel het sperziebonenstamppot met ananas recept:

 (32 stemmen)

 
Tags: sperzieboon, ananas, aardappel, rookworst, unox, stamppot, sperziebonen, hollands, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Unox

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


sperziebonenstamppot_met_ananas-recepten-vandaag
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact