Kippenboutjes met rozemarijn en champignonsaus

Recepten > Hollands > Kippenboutjes met rozemarijn en champignonsaus

Hollands - Kippenboutjes met rozemarijn en champignonsaus

recepten_vandaag_Kippenboutjes_met_rozemarijn_en_champignonsaus

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 4 kippenbouten
- 2 tl rozemarijnnaalden
- 2 el Blue Band vloeibaar
- 1 kg aardappelen met schil
- 1 zakje Knorr Champignonsaus
- 600 g gehakte spinazie (diepvries)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de kippenbouten met Blue Band vloeibaar. Bestrooi ze rondom met de rozemarijn en leg ze in een braadslede. Laat ze midden in de oven in ca. 40 min. gaar worden. Bestrooi de bouten met wat zout en peper.

2. Kook ondertussen de aardappelen in ca. 20 min. in een laagje water met wat zout gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.

3. Laat de spinazie in een pan of magnetron ontdooien en heet worden.

4. Maak de champignonsaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer 4 el saus door de spinazie.

5. Verdeel de aardappelen en spinazie over vier grote borden en leg de kippenbouten ernaast. Schep de rest van de saus over de kip.

Beoordeel het kippenboutjes met rozemarijn en champignonsaus recept:

 (20 stemmen)

 
Tags: kippenbout, rozemarijnnaalden, blue band, aardappel, knorr, champignon, spinazie, wat eten we vandaag, hollands, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Yunomi

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_Kippenboutjes_met_rozemarijn_en_champignonsaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact