Zuurkool-appelstamp met rookworst
Ster Ster Ster Ster (3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en halveer ze. Kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de appels in kwarten, verwijder de klokhuizen, en snijd ze in stukjes. Bak in een kleine braadpan de spekblokjes zachtjes uit, schep de mosterd erbij en roer glad. Schep de zuurkool met aanhangend vocht, de appel en de rozijnen erbij, maal er wat peper over, schep alles om en dek de pan af. Stoof de zuurkool met appel 15 minuten. Warm de rookworst op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rookworst in plakjes. Giet de aardappelen af en stamp ze grof. Schep de zuurkool met het vocht en de plakjes rookworst erop en schep alles voorzichtig om.



Beoordeel het recept:

 (97 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: ReceptenVandaag