Yoghurtijscake met mango
Ster Ster Ster Ster (4.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • IJsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Splits het vanillestokje en schraap er met de punt van een mes het merg uit.
2. Meng dit door de yoghurt.
3. Klop in een andere kom de slagroom stijf met de suiker.
4. Schep de vanilleyoghurt erdoor.
5. Schil de mango’s en halveer ze langs de pit.
6. Leg 4 mangohelften in het cakeblik en schep de helft van de yoghurtmassa erop. Herhaal dit.
7. Zet min 3 uur in de diepvries. Heb je een ijsmachine, draai dan eerst ijs van de yoghurtmassa en schep dat op de mango.
8. Halveer de passievruchten en lepel sap en pulp eruit; verwijder de witte stukjes.
9. Meng evt met een gepureerd restje mango. Garneer de ijscake hiermee.

TIP! In 10 min klaar: maak dit recept met 500 gram voorgesneden mangostukjes (gekoeld of uit de diepvries).



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Elle

Door: ReceptenVandaag