Bosbessen Yoghurtijs

Recepten > IJs > Bosbessen yoghurtijs

IJs - Bosbessen Yoghurtijs

bosbessen yohurtijs

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

500 gr bosbessen
3 eetlepels citroensap
150 gr suiker
300 ml yoghurt
200 ml slagroom

aantal losse bosbessen voor garnering

Bereidingswijze:

Klop de slagroom half stijf.

Pureer in de blender de bosbessen met yoghurt, suiker, slagroom en citroensap tot het helemaal fijn gemalen is.

Met een spatel eruit halen.

Giet het mengsel in een ruime schaal of diepvriesbak en zet deze in de vriezer.
Ongeveer 30 minuten laten invriezen.
Even uit de vriezer halen om het door te roeren (anders komen er ijskristallen in)
Dan meteen terug in de vriezer.
Na een uur weer een keer herhalen.


Minimaal 3 uur in de vriezer laten.

Beoordeel het bosbessen yoghurtijs recept:

 (18 stemmen)

 
Tags: blender, dessert, glutenvrij, vegetarisch, bosbes, bosbessen, citroensap, yoghurt, slagroom, toetjes, ijs, voorgerecht, 4 persoons

Bron: blenderworkshop.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


bosbessen yohurtijs
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact