Aardbeien-Yoghurtijs

Recepten > IJs > Aardbeien-yoghurtijs

IJs - Aardbeien-Yoghurtijs

13 aardbeien-yoghurtijs

 

Aantal personen: 3
Bereidings tijd:
Menugang: nagerecht

Ingrediënten

- 300 ml yoghurt
- 500 g aardbeien
- sap van 1 sinaasappel
- 100 g witte basterdsuiker
- 200 ml slagroom (geslagen)

Bereidingswijze:

Hou een aantal mooie aardbeien achter om te garneren.

1. Maak de aardbeien schoon en doe ze in de blender. Voeg ook citroensap, suiker en yoghurt toe.
2. Alles even laten pureren.
3. Giet het mengsel in een schaal.
4. Schep de slagroom voorzichtig door het aardbeienmengsel.
5. Plaats het mengsel dan in de vriezer.
6. Na een half uur goed doorscheppen en na een uur weer herhalen.
7. Het ijs is na 3 uur klaar voor consumptie!!!

Beoordeel het aardbeien-yoghurtijs recept:

 (19 stemmen)

 
Tags: blender, dessert, yoghurt, aardbei, aardbeien, sinasappel, slagroom, glutenvrij, vegetarisch, ijs, nagerecht, 3 persoons

Bron: Blenderworkshop.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


13 aardbeien-yoghurtijs
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact