Recepten > Kip > Kippenbillen in kruidenjasje

Kip - Kippenbillen in kruidenjasje

 

Aantal personen: 6
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- zout
- peper
- 6 kippenbillen
- 30 g koriander
- 30 g basilicum
- 2 el olijfolie
- 30 g bladpeterselie
- 50 g parmezaan, geraspte

Bereidingswijze:

Spoel de verse kruiden en laat goed uitlekken. Doe de koriander, het basilicum en de peterselie in de blender. Voeg parmezaan toe, kruid met peper en zout en maal fijn.

Maak het vel van de kippenbillen voorzichtig los. Wrijf de kruidenmengeling tussen het vel en vlees. Leg het vel weer netjes op z’n plaats, steek vast met een prikker.

Bestrijk de kippenbillen met olijfolie en gril ze op de barbecue. Lekker met gegrilde groenten.

Beoordeel het kippenbillen in kruidenjasje recept:

 (7 stemmen)

 
Tags: kippenbillen, koriander, parmezaan, bbq, belgisch, barbecue, wild, gevogelte, lente, kinder, warm, zomer, makkelijk, wat eten we vandaag, kip, hoofdgerecht, 6 persoons

Bron: Libelle Lekker

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact