Gevulde kipfilets met rijst

Recepten > Kip > Gevulde kipfilets met rijst

Kip - Gevulde kipfilets met rijst

recepten_vandaag_Gevulde_kipfilets_met_rijst

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- zout
- peper
- rijst
-2 eieren
- paneermeel
- 4 kipfilets
- Blue Band Vloeibaar
- 150 gram kruidenroomkaas
- 8 zongedroogde tomaatjes
- Knorr Room-Basilicum saus
- 600 gram kleine brocolliroosjes

Bereidingswijze:

1. Snijd de kipfilets aan de zijkant als een zakje open. Besmeer de binnenkanten royaal met de kruidenkaas en doe in iedere filet 2 zongedroogde tomaatjes. Maak de zijkant dicht met een cocktailprikker.

2. Bestrooi de gevulde kipfilets met zout en peper. Klop de eieren in een diep bord los en doe het paneermeel in een tweede bord. Wentel de filets eerst door het ei en dan door het paneermeel.

3. Verwarm de vloeibare margarine en bak hierin de gepaneerde kipfilets op een matig vuur in ongeveer 12 minuten goudbruin en gaar.

4. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de brocolliroosjes in een klein laagje water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.

5. Schep de uitgelekte groenten door de hete rijst. Maak de paprikaroomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6. Serveer de kip met de rijst en geef de saus er apart bij.

Beoordeel het gevulde kipfilets met rijst recept:

 (23 stemmen)

 
Tags: kip, kruidenroomsaus, tomaat, ei, blue band, rijst, brocolli, knorr, wat eten we vandaag, kip, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Knorr

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_Gevulde_kipfilets_met_rijst
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact