Kipfilet in boter-citroensaus

Recepten > Kip > Kipfilet in boter-citroensaus

Kip - Kipfilet in boter-citroensaus

7 kipfilet in boter-citroensaus

 

Aantal personen: 6
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 citroen
- 3 schaaltjes kipfilethaasjes (a ca. 300 g)
- 50 g bloem
- 75 g boter

Bereidingswijze:

Bereiden
Citroen uitpersen. Kipfilet met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Overtollige bloem eraf schudden. In ruime koekenpan helft van boter verhitten. Kiphaasjes 3 min. op hoog vuur bakken, halverwege keren. Vuur laag draaien en rest van boter toevoegen. Citroensap erbij schenken en kip met deksel op pan nog 4 min. laten garen, tot kip gaar is en citroensap gebonden.

Beoordeel het kipfilet in boter-citroensaus recept:

 (53 stemmen)

 
Tags: italiaans, snel, bakken, citroen, citroensaus, kipfilet, kip, hoofdgerecht, 6 persoons

Bron: AllerHande 06 2005 AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


7 kipfilet in boter-citroensaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact