Kruidige kipfilets gevuld met buffelmozzarella

Recepten > Kip > Kruidige kipfilets gevuld met buffelmozzarella

Kip - Kruidige kipfilets gevuld met buffelmozzarella

7 kruidige kipfilets gevuld met buffelmozzarella

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 4 kipfilets
- 2 el citroensap
- 1.5 dl kippenbouillon
- 1 bol buffelmozzarella
- zout, versgemalen peper
- 0.5 potje Bertolli Pesto Genovese
- 3 el Bertolli Vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken

Bereidingswijze:

Snijd de mozzarella in repen van ca. 1 cm dik en dep ze goed droog met keukenpapier. Snijd de kipfilets overlangs in tot op 1 cm van de rand en klap ze open.

Strijk in elke filet een lepel pesto uit Leg 1-2 repen mozzarella op de onderste helft en klap de filet dicht. Steek de rand met cocktailprikkers vast. Wrijf de kipfilets in met zout en peper.

Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de kipfilets op matig hoog vuur in 4-6 minuten aan beide kanten bruin.

Roer het citroensap en de bouillon door het bakvet en laat de kipfilets in nog 6-8 minuten zachtjes gaar sudderen.

Tip:

Beoordeel het kruidige kipfilets gevuld met buffelmozzarella recept:

 (31 stemmen)

 
Tags: kipfilet, gevogelte, kippenbouillon, mozzarella, kip, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Bertolli

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


7 kruidige kipfilets gevuld met buffelmozzarella
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact