- 1 eetlepel citroensap - 2 eetlepels kristalsuiker - 1 blikje seven-up - 200 ml cranberrysap -
- 4 eetlepels olijfolie - 2 rode uien, in halve ringen gesneden - 16 gedroogde vijgen - 6 eetlepe
- 4 kruidnagels - 1 kaneelstokje - 1 citroen, in partjes - 1 sinaasappel, in partjes - 1 liter s
- 1 ei - 125 g margarine - 1 theelepel kaneel - Verwarm de oven voor op 170 °C. - 1 pak Honig
- 1 kg kruimige aardappels - 100 g cornflakes, verkruimeld - 1 cm verse gember, geschild en gerasp
- 1 limoen - 4 lente-uitjes - 1 eetlepel vissaus - 4 teentjes knoflook - 3 eetlepels sojasaus -
- 0.5 sjalot - 1 courgette - Frituur-olie - 2 dl. visfond - 3 eierdooiers - 12 el. couscous -
- Zout - Peper - Dille - Peterselie - Water, koud - 0.5 komkommer - Water, kokend - 0.1 l. s
- peper - zout - 1 sjalotje - 12.5 cl witbier - 5 eetlepels cognac - 2 eendenborstfilets - 8 s
- peper - zout - bloem - 2 wortelen - frituurolie - honing (vloeibaar) - 400 g eendenborst -
- peper - 0.25 ui - 1 teentje knoflook - 1 sneetje wit brood - 6 champignons (groot) - 1 sneetj
240 g Noordzeegarnalen (gepeld) 5 tomaten 1 stronkje witloof 0.5 krop sla 0.5 krop krulsla 0.5
- halve citroen - evt. ijsblokjes - 1 bosje brandnetels - 1/4 liter koud water - evt. eetlepel h
- 200 g aardbeien - 2 el gembersiroop - 1 kleine galiameloen - 1 blik lychees op siroop (565 g)
- snufje kaneel - snufje suiker - 1 ei (losgeklopt) - 1 pak Koopmans Roomboterbladerdeeg - 4 fri
- 4 eieren - 150 g boter - 150 g kristalsuiker - 50 g cruesli of muesli - een beetje abrikozenja
- 2 eiwitten - mespuntje zout - 100 g poedersuiker - 1 zakje vanillesuiker - 100 g Koopmans Kris
- 125 gr suiker - 30 gram cacao - 125 gr margarine - 1 dl kokend water
- 50 ml melk - 150 gr roomboter - 5 eetlepels cacao - 1 eetlepel suiker - 100 gr hazelnoten (gep
- 4 eieren - 1 el bieslook, fijngeknipt - 4 plakjes pancetta of ontbijtspek - 4 plakjes (roombote
- zout - peper - 300 g Bretons gehakt - 3 el Olijfolie traditioneel - 100 g Geraspte belegen kaa
- 3 el sojasaus - 4 el oosterse roerbakolie - 4 stuk(s) zalmfilet à 125 g - 1 pak(ken) Soubry
- 100 g Tauge - 3 el wokolie - 200 g surimisticks - 6 el gebakken uitjes - 3 el fijngeknipte bie
- zout - (versgemalen) peper - 2 x Uien, gesnipperd - 8 x Scharreleieren M - 450 g Groene Asperg
- 125 ml Zure room - 2.5 el Zonnebloemolie - 350 g Wokreepjes naturel - 1 zak(je) Uiensnippers Ã
- 2 bruine bolletjes - boter of margarine - 4 plakjes achterham - 4 eetlepels magere kwark - Sil
- zout - peper - 4 el maïsolie - 2 appels, zoete - 1 kl rozemarijn (gehakte) - 400 g spek, ong
voor 8 stuks: - poedersuiker - 70 gram suiker - 5 gram maizena - enkele korrels zout - 90 gram
- 350 g couscous - 400 g kipfilet - Voor 4 personen - 1 eetlepel olie - Silvo Wok It! Marokko -
Voor de citroenmayonaise - 1 theelepel Dille - ½ theelepel Kerrie - 7 eetlepels mayonaise - 2
voor 4 personen: - zout - peper - 1 kleine ui - 3 ansjovisfilets - 1 zoetzure augurk - 2 eetle
75 g boter (gesmolten) 250 g bloem 1 kl bakpoeder 100 g suiker 2 el vanillesuiker zout kaneelp
- zout - peper - 1 ham - 1 kg tuinbonen - 150 g zilveruien - 1 blaadje laurier - 100 g spekblo
- bloem - 3 eieren - roomboter - zonnebloemolie - 500 gr asperges - zout naar smaak - halve ee
- zout - peper - kerrie - 1 klein ei - worcestersaus - 30 gram bloem - tomatenketchup - 1 the
- Ham - Eieren - Ringen bosui - Gerspate kaas - Silvo Zeezout - Cherrytomaatjes - Silvo Zwarte
- peper - 3 bosuitjes - 6 satestokjes - 3 eetlepels honing - 2 eendenborstfilets - 3 eetlepels
- zout - 1 ui - peper - boter - 10 el porto - 4 el walnoten - 2 el rozijnen - 10 el siroop, L
- zout - peper - 100 g bakboter - 10 olijven, zwarte - 10 olijven, groene - 4 tomaten (in viere
- zout - peper - 1 konijn - 2 dl tomatensap - 2 dl kippenbouillon - 2 teentjes knoflook - 4 pa
- zout - peper - 2 eieren - olijfolie - 100 g bloem - 2 eidooiers - 3 pastinaken - 3 el rozij
- 1 ei - zout - peper - 1 sjalot - olijfolie - 800 g kalkoengebraad - 1 tl peperbessen, roze
50 g boter 4 el olijfolie 1 tl gedroogde tijm 10 tenen knoflook, ongepeld 2 sneetjes witbrood, i
- 8 shoarmabroodjes - 5 eetlepels olijfolie - 1 zak waterkers (75 g) - 2 eetlepels ciderazijn -
- 2 uien - 4 tomaten - 175 g gehakt - 2 aubergines - 3 el olijfolie - 500 ml koude melk - 1 el
- 3 el olie - 1 komkommer - 2 rode uien - 500 g kipfilet - 350 g gebroken sperziebonen - 1 blik
- 5 el olie - 200 g peultjes - 350 g rundvleesreepjes - 450 g krielaardappeltjes - 1 blikje maï
- 4 el olie - 450 g prei - 250 g woknoedels - 250 g gemengde paddestoelen - 1 zakje Knorr Mix vo
- 4 tomaten - 300 g gehakt - 200 g gemengde sla - 50 g geraspte (30+) kaas - 1 blikje maïs (400
voor de groene currypasta - 3 sjalotjes, gepeld - 1 theelepel komijnzaad - 1 eetlepel korianderza
- 200 g ananas uit blik - 2 el halfvolle mayonaise - 2 el vloeibare margarine - 125 g magere spek
- 3 el bloem - 1 1/2 tl zout - 3 el tahinpasta - 4 el knoflooksaus - 1/2 stuk komkommer - 1/2 t
- 4 eieren - 1 grote ui - peper en zout - 2,5 aubergines - 3 teentjes knoflook - 1 eetlepel ol
- 1 ei - 1 blik knakworstjes - 1 pak Koopmans Bladerdeeg of Roomboterbladerdeeg Oventemperatuur
- 2 tomaten - 1 kleine bloemkool - 2 el vloeibare margarine - 400 g shoarmavleesreepjes - 100 g
- 1 kg asperges - 1 bosje lente-uitjes - 1 kg (nieuwe) aardappelen - 4 el fijngehakte peterselie
- 1 bloemkool - 1 kg aardappelen - 100 gr geraspte kaas - 100gr spinazie in roomsaus Bechamels
- zout - peper - 4 eieren - worcestersaus - 4 eetlepels melk - 1 kleine gepelde tomaat - 1 kle
1 boule beurre (brood) 2 eetlepels zonnebloemolie 4 Marokkaanse schijven (2 schalen a 2 stuks) 4
- 3 eetlepels olijfolie - 3 fijngesneden bosuitjes - 2-3 theelepels tacokruiden - 250 gram vleest
- 4 rode paprika's - 1 takje peterselie - 50 g boter (of margarine) - 50 g bloem - 3/4 l volle m
- 250 g soepballetjes - 1 pakje tomatensoep à 104 g - ½ zak tortellini ricotta spinaci - 1
- 1 banaan - nutella/chocoladepasta - 1 blikje croissantdeeg - een klein handjevol hazelnoten
- 1 tortilla wrap - 1/2 rode paprika - 2 eetlepels maïs - 30 g Milner Extra Gerijpt, geraspt
- 1 el melk - 225 ml melk - 25 g suiker - 4 tl suiker - 25 g custard - snufje kaneel - 125 ml
- 2 vleestomaten - 300 gram snijbonen - 2 citroen, in partjes - 750 gram risottorijst - 6 eetle
- 75 g boter - ½ tl kaneel - 1-2 el koud water - 50 g blanke amandelen - 100 g witte basterds
- snufje zout - 1 losgeklopt ei - 5 g gemalen kaneel - 50 g vloeibare honing - 150 g boter of ma
- 300 g prei - 400 g champignons - 150 g gemengde sla - 1 el bouillonpoeder - 2 el (volkoren)blo
- 125 ml slagroom - 250 g mascarpone - Dr. Oetker Roze Glazuur - 1 zakje Dr. Oetker Klop-fix - 5
- 2 kaneelstokjes - 1 fles rode wijn - 1 borrelglas cognac - 3/4 liter spa lemon - 1 borrelgl
- 1 ui - zout - peper - paprikapoeder - 2-3 radijsjes - 250 gr camembert - 3 el zachte boter
- 2 eieren - 1 eetlepel ketchup - 30 ml (2 eetlepels) ketchup - 1 snufje zout en peper naar smaak
- 4 grote eieren - 4 eetl. olijfolie - 4 eetl. halfvolle melk - 2 uien, in zeer smalle ringen -
- 1 kiwi (rijpe) - 50 ml Bacardi Rum - 750 ml melk (halfvol) - 250 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie
- 18 lange vingers - 8 el poedersuiker - 225 gr mascarpone - 1/2 tl cacaopoeder - 1 bakje verse
- 10 bloemtortillas - 5 eetlepels zure room - 400 g salsa, in gedeelten - 275 g geraspte Cheddar
- 6 grote eieren - 150 g diepvriesdoperwten - 4 eetl. plantaardige olie - 6 kerstomaatjes, in vie
- 1 ei - 175 gr honing - 130 gr havermoutvlokken - 3/4 theelepel kaneelpoeder - 1 theelepel vani
- snuifje zout - 250 gr boter - 550 gr bloem - 180 gr suiker - 2 grote eieren - zakje bakpoeder
Voor de vulling: - 250 gr mincemeat - 100 ml (Bushmills Irish) whisky Voor het deeg: - 1 eidoo
- zout & peper - 2 el guacamole - 1 tl chilipoeder - 100 gram Nacho’s - 1 el paprikapoeder
- 1 ei - 1200 ml water - 300 g polenta - scheut olijfolie - 100 g pecorino, geraspt - 150 g bot
- 150 ml water - 2 grote eieren - 65 gram gezeefde bloem - 50 gram boter in blokjes Creme pat
- zout - 10 gram halvarine - 150 gram havervlokken - 2 eetlepels rietsuiker - 3 eetlepels agave
- 150 gram bloem - 110 gram boter - 75 gram rietsuiker Voor de stroopvulling: - 40 gram boter
voor het deeg: - 1 tl zout - 250 g bloem - 150 ml lauwe melk - 2 tl gedroogde gist - 1 ei, even
- 4 eieren - 500 ml melk - 200 g suiker - 100 g broodkruim - 4 el aardbeienjam - Extra: 4 ramek
- 4 flatbreads - 8 el olijfolie - 1 el wittewijnazijn - 1 teen knoflook, uitgeperst - 200 g plak
- ½ tl zout - 100 gr boter - 1 ei, losgeklopt - 1 tl vanille extract - 200 gr donkerbruine ba
- 6 eiwitten - 1/2 tl kaneel - 200 gr kristalsuiker - 100 gr donkerbruine rietsuiker - 30 gr pis
- 1 eidooier - 175 gr bloem - 1 tl bakpoeder - 2 tl gemberpoeder - 50 gr black treacle - 2 tl s
Voor het amandelspijs: - 1 ei - 150 gr suiker - 150 gr gepelde amandelen - rasp en sap van een h
- 190 gr bloem - 2 el maizena - 165 gr boter - 2 el limoensap - 1/4 tl grof zout - 125 gr poede
- 1 citroen - 50 gram suiker - 200 gram bloem - 110 gram roomboter - 1 zakje vanille suiker
- 200 gram bloem - 130 gram roomboter - 100 gram suiker - 1 ei - 1 zakje vanillesuiker - snufje
- 4 eiwitten - 10 gram maïzena - 125 gram poedersuiker - 125 gram kristalsuiker
- 2 dl cognac - kaneelpoeder - 10 kruidnagels - 2 kaneelstokjes - 1 vanillestokje - 2 dl bessen
- beetje water - 250 g fijne kristalsuiker - 250 g witte amandelen, ongezouten - schil van 1 klei
- 150 g bruine basterdsuiker - 2 eetlepels speculaaskruiden - 150 g koude boter, in blokjes - 1 zakj
- 6 eiwitten - 50 gram bloem - 4 eierdooiers - 120 gram suiker - 60 gram maizena - 1 eetlepel e
- 250 g zelfrijzend bakmeel - 1 vanillestokje (zakje 1.5 g) + - 200 g Zeeuwse keukenstroop (pot 50
- 1 ei, losgeklopt - 2 tl cacaopoeder - 200 g poedersuiker - kokosbrood voor de sjablonen - 150 g b
- 2 el melk - 1 el cacaopoeder - 100 g koude boter - 250 g zelfrijzend bakmeel - 150 g donkerbru
- snuf zout - 100 gr boter - 250 gr bloem - 100 gr suiker - 75 gr pinda’s - 1 tl bakpoeder -
- Witte fondant - Pure chocolade - Bruine glitters - Grote marshmallows - zwarte eetbare stift
- 4 eiwitten - 10 gram maïzena - 125 gram poedersuiker - 125 gram kristalsuiker
- 1 ei - 15 gram zout - 50 gram suiker - 1000 gram bloem - 10 gram droge gist - 450 gram boterc
- 1 theelepel kaneel - 1 eetlepel poedersuiker - 125 g mascarpone (bak a 250 g) - 1 pakje amande
- 2 eieren (gesplitst) - 1 tl gemalen kardemom - 1 tl gemalen kruidnagel - 1 citroen (schoongeboe
- 1 ei (gesplitst) - 1/2 tl bakpoeder - 1 el gemberpoeder - 2 el bloemenhoning - 80 g lichte ba
- 250 gram Oranje marsepein - 250 gram Groene marsepein - 250 gram Oranje fondant (Klein stukje pe
- 4 kopjes espressokoffie - 2 bolletjes gember (potje) - 150 g zachte boter of margarine - 1 pak mix
- 1 rode peper - 2 uien, gesnipperd - 300 g basmatirijst - 300 ml zonnebloemolie - 1 blik kokosm
- gepofte mihoen - 100 g witte chocolade - 8 slagroomsoesjes (diepvries) - 1/2 bakje yoghurtsorbe
- 1 kropsla - 1/2 bakje tuinkers - 1 eetlepel rode-wijnazijn - 200 g verse roomkaas naturel - 2
- 4 eieren - verse bieslook - 4 tortillawraps - 4 eetlepels melk - snufje zout en peper - 1 wit
- 6 kiwi's - 2 eetl. suiker - 2 sinaasappels - 200 ml anillevla - 100 g zwarte druiven zonder_pi
- 2 tl bloem - Snufje tijm - 250 ml water - 1 laurierblaadje - 2-4 grote eieren - Snufje fijn z
- zout - peper - paprikapoeder - 1 el verse tijm - 200 ml kookroom - 200 g gekookte ham - 75 g
- 2 dl blanke vla - 125 ml slagroom - 4 sneetjes oud paasbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 1 b
- 3 citroenen - 2 dl slagroom - 10 plakjes filodeeg - 400 g dikke yoghurt - 3 zakjes vanillesuik
- 2 el rum - 75 g boter - 700 ml water - 1 pak Koopmans Pannenkoeken Scharrelei Vulling: - 1
- 6 kleine soesjes - banketbakkersroom - 1 reep pure chocolade
- 4 3/4 dl slagroom - 5 eetlepels schenkstroop - extra olie om in te vetten - 5 eetlepels Amarett
- 1 ei - poedersuiker - 25 g roomboter - 150 ml halfvolle melk - 1 zakje vanillesuiker - 4 eetl
Koekjes: - 2 eieren - 400 gr witte bloem - 200 gr basterdsuiker - 250 gr boter, op kamertemperat
- 1 ei - 225 g boter - 300 gr witte bloem - 1 theelepel baksoda - 180 gr poedersuiker - 1 theel
- een snufje zout - 125 ml condensed milk - 120 gram geraspte kokos - een paar druppels rode of r
- 1 limoen - 1 eidooier - 1 volledig ei - 150 gram bloem - 100 gram koude boter - 50 gram poede
- 400 ml sojamelk - 2 kardemompeultjes - 100 gram witte chocolade - 2 handjes mini-marshmallows
- 75 gram ongezouten pinda's - 100 gram mini-marshmallows - 75 gram Skippy peanutbutter - 400 gra
Voor de vulling: - snufje zout - 25 gram boter - 100 ml slagroom - 1-2 el limoncello - 100 gram
- 225 gram bloem - 115 gram zachte boter - 90 gram stukjes toffee - 450 gram Candy Melts Bruin
- 4 eiwitten - 10 gram maïzena - 125 gram poedersuiker - 125 gram kristalsuiker
- 60 gram boter - 1 theelepel ahornextract - 175 gram walnoten in stukjes - 415 ml gezoete gecond
- 20 ml rum - 1 tl cacao - 3 tl suiker - 200 gram sojamelk - 250 ml slagroom (ongeklopt) - 50 g
- 4 kopjes volle melk - 1 1/3 kopje hazelnootpasta, bijvoorbeeld Nutella
- 1 mok melk - 1 eetlepel suiker - 1,5 theelepel vanille essence
- 4 kruidnagels - 1 kaneelstokje - 1 citroen, in partjes - 1 sinaasappel, in partjes - 1 liter s
- 1 kaneelstokje - ¾ liter franse landwijn - 2 sinaasappels en 1 citroen - 8 centiliter sinaas
- ½ liter melk - gemalen kaneel - 4 eetlepels water - 4 theelepels suiker - 4 lepels chocolad
- 1 mango - 20 g suiker - 100 ml slagroom - 2 passievruchten - 200 g mascarpone - 8 PLUS appeti
- Peper en zout - 150 g Zure room - 3 el Zonnebloemolie - 1 bak(jes) Uienblokjes - 1 Kleine rode
- zout - peper - 4 kg mosselen - 1 el mosselkruiden - 2 dl creme fraîche - 4 stuk(s) sjalott
- 6 eieren - 3 el olie - 200 ml kokosmelk - 2 tl tomatenpuree - 1 el bruine suiker - 3 tl samba
- 1 ui, gesnipperd - 30 g tortillachips - 300 g rundergehakt - 50 g geraspt belegen kaas - 2 el
- ½ tl zout - 1 scharrelei - 25 g poedersuiker - 200 ml volle kwark - 100 ml sinaasappelsap
- 2 el olie - 1 schaal kipfiletreepjes (325 g) - 1 zak Thaise roerbakmix (400 g) - 2 pakken noed
- 2 eieren - 200 g bloem - 1 theel. bakpoeder - 2 eetl. cacaopoeder - 1/2 zakje vanillesuiker -
- honing - bosvruchten - snufje zout - klontje boter - 3 grote eieren - 125 gram bloem - 150 m
- 2 eetlepels roomboter - 1 blikje gecondenseerde melk (te vinden bij de kokosmelk) - 350 gram pur
- 125 ml slagroom - 125 ml melk - 3 eierdooiers - 50 g fijne tafelsuiker - 3 scheutjes vanille-e
- Kerst sprinkles - Melkchocolade (of puur/wit, wat jij lekker vindt)
- Ei, losgeklopt - Bladerdeeg (Koopmans, vierkante plakjes)
- 200 ml melkӬ - 50 ml slagroomӬ - 200 g couvertureӬ - 2 eieren, gesplitst - 50 g ge
- 1 eidooier - 50 ml gembersiroop - 125 ml creme fraîche - Extra: 2 kleine glazen - 100 g pur
- 1 ei - paneermeel - 1 courgette - peper en zout - gedroogde oregano - 2 handjes geraspte oude
- 2 bananen - 8 chocoladekoekjes - 1 bak Jumbo Exclusief chocolademousse met witte en bruine choco
- 6 eieren - 75 gr boter - 2 eetlepels melk - zout en cayenne peper - circa 75 gr champignons -
- 2 eieren - 1 dl melk - 25 g boter - 75 gr bloem - snufje zout - 25 gr suiker - 50 gr rozijne
- 3 eieren - 150 ml melk - poedersuiker - 2 el frambozenjam - 2 el vloeibare margarine - 50 g w
- 4 plakjes ontbijtspek - 280 gram pangasiusfilet - 2 eetlepels provencaalse kruiden
- olie - 2 eetlepels melk - 4 scharrelei(eren) - 6 eetlepels sojasaus - 125 gram roze garnale
- 2 eetlepels geraspte kokos - 250 milliliter hazelnotenmelk - 1 theelepel agavesiroop of honing
- suiker - 2 eieren - 150 ml room - 350 ml melk - 3 el suiker - 2 el rozijnen - chocoladekrull
- 4 eiwitten - roze kleurstof - 10 gram maïzena - hartjes sprinkles - 125 gram poedersuiker -
- 2 appels - 2 eieren - 2 el suiker - 60 ml water - 3 tl kaneel - 320 gram bloem - 2 el bakpoe
- 1 pak tacoschelpen - 2 el zonnebloemolie - 1 zak ijsbergsla (200 g) - 1 blik chilibonen
- 2 eieren - snufje zout - 1 el suiker - 1 tl baking soda - 16 gram bakpoeder - 300 ml lactosev
- 1 eetlepel melk - 1 eetlepel pindakaas - 150 gram pure chocolade + - 160 gram tarwe- of patentb
- 1 losgeklopt ei - een bol mozzarella - verse basilicumblaadjes - 1 grote of 2 kleine tomaten -
- 2 marshmallows - 5 stukjes chocolade - 2 volkoren biscuitjes
- 125 gr bloem - 2 eierdooiers - 40 gr poedersuiker - Eventueel wat melk - 30 gram extra boter
- 250 gram biscuitjes - 25 gram kristalsuiker - 2 eetlepels cacaopoeder - 75 gram witte chocolade
- 2 bananen - 500 g magere kwark - 4 el vloeibare honing - 400 g krokante muesli
- 1 paksoi - 250 g fijne mie - 200 g doperwten - 500 g kabeljauwfilet - 4 el verse koriander -
- 4 eieren - 125 g bloem - 125 ml melk - 100 g suiker - poedersuiker - 100 g rozijnen - 50 g
- 1 ei - 30 gr cacao - 200 gr bloem - 125 gr boter - 150 gr suiker - halve tl zout - vierde tl
- bloem - roomboter - 50 g bloem - 50 ml melk - paneermeel - 1 groot ei - 25 g roomboter - 1
- 25 g bloem - 100 ml melk - 25 g roomboter - 4 eieren, gesplitst - snufje paprikapoeder - 75 g
- zout - 1 ei, losgeklopt - 1/2 tl komijnzaad - 1/2 tl garam masala - 1/2 tl korianderzaad - 5
- 2 eiwitten - rood fruit - 110 g suiker
- 30 ml water - 5 gram maïzena - 10 gram eiwitpoeder - 65 gram poedersuiker - 65 gram kristalsu
- honing - 100 g feta - 1 grapefruit - zout en peper - 1 volle el verse dille - handje amandels
- 300 gram pure chocola - sprinkles (optioneel) - half cookie dough recept uitgewerkt
- 1/2 tl zout - 1 biologisch ei - 1 1/2 cup bloem - 1/2 tl bakpoeder - 1 tl vanille extract - 1
- 200gram pure chocolade - 200 gram melk chocolade - 200 gram witte chocolade - Enkele eetlepels
- 1 ei - olijfolie - peper - zout - blaadjes tijm - 200 gr geitenkaas - 1 pak kant-en-klaar bla
- 1 ei (M) - snufje zout - 180 gram bloem - 75 gram macadamianoten - 1/2 theelepel bakpoeder -
- Rood fruit - Twee eieren (M) - Theelepel kaneel - Éen grote rijpe banaan - Een flinke thee
- Een rijpe avocado - Een beetje citroensap - 1,5 eetlepel cacaopoeder - Een scheutje (kokos of a
- 350 gram bloem - Een flinke snuf zout - 150 gram poedersuiker - 1,5 theelepel bakpoeder - 1,5
- 1 teen knoflook - 4-6 plakjes parmaham - een handje verse oregano - 4 niet te kleine ciabatta
- honing - sesamzaad - 2 plakjes bladerdeeg
- 2 eieren - 85 gram bloem - ½ theelepel zout - ½ theelepel bakpoeder - 50 gram ongezouten
- 1 ei - nootmuskaat - chilipoeder - 3 grote uien - 1 blikje mais - 1 eetlepel olie - 8 zwarte
- snuf zeezout - snufje peper - scheutje citroensap - 300gr zoete aardappel - 1 volle el creme f
- peper - zeezout - 6 eieren - 2 lente uitjes - scheutje melk - sap van ½ citroen - 75gr za
- 1 ei - zeezout - 3 takjes munt - gemalen peper - 125gr ricotta - 2 takjes tijm - 9 groene as
- 2 eieren - snufje zout - 1 tl suiker - 300 ml melk - 230 gram bloem - 1 tl baking soda - 16
- zout - peper - olijfolie - 100 gram rucola - 150 gram oesterzwammen - 1tl rozemarijn (gedroog
- 1 ei - 1 el honing - 25 gr boter - 150 ml slagroom - 100 gr pure chocolade - ½ el drank na
- 2 eidooiers - ½ tl kaneel - snufje zout - 125 gr boter - 300 gr bloem - ½ tl baksoda -
- 25 gr boter - 125 gr pindakaas - 50 gr poedersuiker - 200 gr melkchocolade - 200 gr pure choco
- 2 takjes munt - 1 liter water - 1 sinaasappel - 2 rijpe perziken - 1 theelepel honing - 2 zak
- 75 gram Bulgur - 1/2 theelepel Kaneel - 110 milliliter Water - 1 stuks Mango in stukjes - 50
- Olijfolie - 8 plakjes parmaham - 4 velen filodeeg diepvries, ontdooid - 1 theelepel Italiaan
- Cayennepeper - 150 gram Bloem - 120 gram Walnoten - 150 gram Parmezaanse kaas geraspt - 175
- Verse munt optioneel - 275 milliliter Karnemelk - 500 milliliter Sinaasappelsap liefst vers gep