Prinsessentompouces
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 12Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Leg 12 koekjes klaar. Verwarm het Roze Glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje.

2. Schenk op elk koekje een beetje Roze Glazuur en laat het uitvloeien tot een rondje. Leg op elk een prinsessendecoratie naar keuze.

3. Meng de slagroom met de mascarpone, Klop-fix en aardbeiensaus en roer het glad. Klop het met de mixer met garden luchtig en stijf. Schep het in een spuitzak met stervormig mondje.

4. Leg 24 koekjes klaar. Spuit op elk een toefje aardbeienroom. Stapel steeds 2 koekjes met room op elkaar en dek ze af met een geglazuurd koekje.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Oetker

Door: ReceptenVandaag