Peanutbutter rockey road met pinda's
Ster Ster Ster Ster (3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 5Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Bekleed een vierkante of rechthoekige bakvorm of schaal met folie of bakpapier.
2. Mix de mini-marshmallows en pinda's door elkaar.
3. Smelt de chocolade au-bain-marie of gebruik een schaal geschikt voor de magnetron en laat de chocolade in 2 x 1 minuut op ongeveer 600 watt smelten.
4. Na 1 minuut even doorroeren en kijken of de chocolade al genoeg vloeibaar is. Zo niet dan nog een minuut verhitten.
5. Daarna steeds met 20 sec. per keer verhitten totdat de chocolade volledig is gesmolten.
6. Meng de pindakaas door de gesmolten chocolade en giet het daarna over de marshmallows en pinda's.
7. Roer alles goed door elkaar totdat alles met chocolade is bedekt, verdeel de mix over de bakvorm en zet het een half uur weg in de koelkast.
8. Haal de Rocky Road uit de koelkast en keer de schaal om, om de Rocky Road eruit te halen. 9. Verwijder het folie of bakpapier en snijd de rocky road in kleine of grote stukken.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Cookie Cottage

Door: ReceptenVandaag