Choco pindakaas kuipjes
Ster Ster Ster (3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 12Aantal personen
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Zet een kom op een pannetje met kokend water. Smelt hierin de helft van de chocolade.
2. Verdeel de gesmolten chocolade over de vormpjes.
3. Pak de muffintray aan beide zijkanten vast en tik het een paar keer op het aanrecht. Zo wordt het oppervlak mooi glad.
4. Zet de tray in de diepvries en laat de chocola hard worden (ongeveer 15 minuten)
5. Voor de pindakaas vulling mix je alle ingredienten goed door elkaar.
6. Verdeel deze over de laag chocolade en tik nog eens je vorm op het aanrecht.
7. Zet nogmaals een kwartiertje in de diepvries.
8. Smelt ondertussen de overige chocolade en verdeel deze over de vormpjes.
9. Tik nog eens op het aanrecht tot het oppervlak glad is en laat het in de koelkast opstijven tot het helemaal hard is.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Ervaringensite

Door: ReceptenVandaag