Griekse yoghurt met geroosterde bulgur en mango
Ster Ster Ster Ster (4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Ontbijt

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Breng het water aan de kook en doe het kokende water samen met de bulgur in een kommetje. Roer de bulgur een beetje los met een vork en laat het geheel ongeveer tien minuten staan. Roer daarna weer door met een vork en laat de bulgur wat uitlekken in een vergiet/zeef.
2. Snij de mango in stukjes en hak de pure chocolade grof (of fijner als je dat lekker vindt)
3. Verhit een koekenpan en giet de ahornsiroop erin. Voeg de bulgur en de kaneel toe en bak het, onder voortdurend roeren, op hoog vuur, totdat het geheel een gouden kleur krijgt en lekker krokant wordt. Dit proces duurt ongeveer 5-8 minuten.
4. Laat de bulgur iets afkoelen. Verdeel de Griekse yoghurt over vier schaaltjes en schep de geroosterde bulgur er op.
5. Verdeel vervolgens de mango over de vier schaaltjes en bestrooi het geheel met de stukjes pure chocolade. Smullen maar!



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Micook

Door: ReceptenVandaag