Pappardelle met zalm en pesto
Ster Ster Ster Ster (4.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    400 g tagliatelle (breed)
    500 g zalm, verse
    50 g rucola
    50 g parmezaan (krullen)
    4 el pesto
    peper, uit de molen
    zeezout

Bereidingswijze

1 Voorbereiding:
Snipper de rucola fijn.

2
Pocheer de zalm 7 tot 9 minuten in gezouten water.

Schep de visfilet voorzichtig met een schuimspaan uit de pan in een vergiet en laat hem een beetje uitlekken en afkoelen.

Snij de visfilet in hapklare stukken, kruid ze met peper uit de molen en zeezout.

3
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

Giet af en vermeng ze meteen met pesto.

Schep goed om.

4
Leg er de zalm bij.

Werk af met de fijngesnipperde rucola en de parmezaankrullen.

Serveer meteen.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag