Tagliatelle met peper en parmezaan
Ster Ster Ster Ster (4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

    500 g tagliatelle
    6 blaadjes salie
    8 el parmezaan (versgeraspt)
    3 el olijfolie
    peper, zwarte, uit de molen

Bereidingswijze

1
Kook de tagliatelle beetgaar en giet af. Bewaar wat van het kookvocht.

2
Stoof de salie in reepjes aan in de olijfolie. Haal van het vuur en meng met de pasta en 1 à 2 el kookvocht.

3
Kruid rijkelijk met zwarte peper van de molen en bestrooi met de parmezaan.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag