Lasagne bolognese met spinazie en tomaat

Recepten > Pasta > Lasagne bolognese met spinazie en tomaat

Pasta - Lasagne bolognese met spinazie en tomaat

lasagne_bolognese_met_spinazie_en_tomaat_1

 

Aantal personen: 3
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 300 g gehakt
- 100 g geraspte kaas
- 250 g cherrytomaatjes
- 400 ml halfvolle melk
- 225 g bladspinazie (diepvries)
- 1 pak Knorr Wereldgerecht Italiaanse Lasagne Bolognese

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200°C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes.

Verhit een koekenpan en bak hierin het gehakt zonder olie of margarine rul. Roerbak vervolgens de spinazie en de tomaatjes 3 minuten op hoog vuur mee.

Roer de melk, 250 ml water en de sausmix uit het pakket erdoor. Breng het aan de kook en laat het 2-3 minuten zachtjes doorkoken. De saus blijft dun, omdat straks in de oven de lasagne er nog vocht aan zal onttrekken.

Vet een ovenschaal in en maak laagjes van de lasagnebladeren en de saus. Begin en eindig met een laagje saus. Strooi als laatste de geraspte kaas
erover.

Bak de lasagne in de oven in 30–40 minuten gaar.

Beoordeel het lasagne bolognese met spinazie en tomaat recept:

 (19 stemmen)

 
Tags: lasagne, bolognese, spinazie, tomaat, gehakt, kaas, cherrytomaat, melk, bladspinazie, italiaans, pasta, hoofdgerecht, 3 persoons

Bron: Knorr

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


lasagne_bolognese_met_spinazie_en_tomaat_1
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact